Cautare

3691 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv braila" (8.71 secunde)
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A. ... Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Compania din Pitesti, controlata de fratii Ilie si Cornel Penescu, a deschis in toamna acestui an doua hipermarketuri, la Braila si Oradea, pentru care a investit 53 de milioane de euro.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Virgil Rapotan este unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din zona Galati-Braila, acesta detinind impreuna cu sotia sa 98% din actiunile firmei “Arabesque”, companie de comert cu amanuntul a materialului lemnos si a materialelor de constructii.
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
google-analytics.com