Cautare

824 de rezultate pentru "video" (3.64 secunde)
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Elementul cel mai spectaculos al programului il constituie o interventie complexa, video-acustica, asupra Columnei, realizata de catre doi dintre cei mai originali artisti romani ai momentului, care vor readuce la viata, prin video-mapping si sunet, episoadele si personajele cuceririi romane a Daciei.
Cartile incluse in acest demers vor transpune in plan editorial materialele video realizate de TVR. ... Este remarcabil, de asemenea, efortul facut de jurnalistii de la TVR Cluj prin realizarea materialelor video care vor ramane in arhiva nationala pentru totdeauna ca un adevarat asset national.Cartea AUSCHWITZ 70 DE ANI.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! ... Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
In continuarea DJ-ului, de la ora 19:30, trupa indragita de retro-electro Moonlight Breakfastva urca pe scena cu un show complex, un mix fresh de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, din cadrul caruia nu vor lipsi proiectiile 3D, cu elemente vizuale abstracte si fragmente video.
Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
In plus, instalatia de monitorizare video de la Arena Nationala poate sa recunoasca "trasaturile celor mai ciudati", potrivit edilului.
Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Meciul a fost transmis si comentat in direct pe un site video specializat, care difuzeaza zilnic astfel de turnee.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
Un obiect deasupra capului Impresionat, Maussan i-a oferit lui Carlos Diaz o camera video, cerandu-i sa incerce sa inregistreze OZN-ul la urmatoarea aparitie. ... A treia incercare a lui Diaz de a captura OZN-ul pe video este si cea mai spectaculoasa.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior, care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
Inregistrarea video de 27 de minute a fost postata pe forumurile jihadiste si data publicitatii de Centrul American de Supraveghere a Site-urilor Islamiste (SITE). ... Barbatul a aparut si in martie intr-o inregistrare video de propaganda al grupului islamist somalez Shebab, in care se auzea pe fundal muzica rapp.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
BBC Newswire va coordona continuturile video, audio, text si pe cele generate de utilizatori obtinute din surse interne sau internationale si este proiectat sa imbunatateasca eficienta, sa aiba o abordare mai clara si sa ofere mai multa expunere continutului editorial de valoare din cadrul programelor de stiri ale BBC.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa. VIDEO. ... http://www.paginademedia.ro/2015/05/video-mihai-tatulici-si-a-lansat-volumul-de-memorii-singur-intre-veacuri-amintirile-lui-tatulici-la-paginademediatv/#sthash.3UAXfoNM.dpuf
VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI Lugano: Da Costa - Mihajlovic, Sulmoni, Golemic, Daprela - Sabbatini, Ledesma, Mariani (Culina '73) - Crnigoj (Bnou-Marzouk '75), Gerndt, Bottani (Milosavlevjici '71).
google-analytics.com