Cautare

823 de rezultate pentru "video" (2.89 secunde)
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
Tot in 2009, Trilulilu, platforma romaneasca de partajare de fisiere audio si video, si-a lansat propria platforma de publicitate video online, in sistem de plata CPC (cost per click). Dezvoltata in-house de Trilulilu, ea permite crearea de reclame afisate ulterior in interiorul clipurilor video de pe Trilulilu.ro.
de la 9 Mbps la 35 Mbps, inmultirea conexiunilor Wi-Fi, jumatate din traficul de internet venind de la acestea si cresterea ponderiicontinutului video:
producatorul nu ne ofera prea multe informatii despre autonomia bateriei, doar ne spune ca este un Li Ion cu 4 celule, insa am gasit pe internet cateva informatii unde ne spune ca avem o autonomie de lucru de 4 ore si jumatate, insa depinde si ce se face pe el, clar daca este solicitata placa video o sa ne tina mult mai putin.
De asemenea, tot pe 9 noiembrie, pe scena mare va fi organizata o competitie care va aduna cele mai surprinzatoare costume inspirate de jocuri video, benzi desenate si anime-uri, iar competitorii trebuie sa intre cat mai bine in pielea personajelor pentru a castiga premiul cel mare, respectiv prezenta la Conventia Heroes Comic Con din Madrid (14 si 15 decembrie).
- Avand in vedere ca acest concurs nu urmareste relevarea unui grad ridicat de profesionalism in realizarea tehnica a materialelor video, organizatorii, in speta juriul concursului, vor avea in vedere, in primul rand, criteriile artistice si cele de reprezentare, pe care participantii trebuie sa le demonstreze.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. ... Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului.
Camera renunta, in schimb, la cumpararea de camere video mobile si fixe, module matrice video, monitoare video-rack, digital video recorder, retea transmisie 1Gb, porti detectie metale, repertor-software, releu transmisie, fotolii de piele.
Ulterior, in urma verificarii inregistrarii video a radarului de pe masina de politie, s-a constatat ca viteza cu care circulase respectivul conducator auto nu fusese de 102 km/h, ci doar de 100 km/h, astfel ca investigatorului sub acoperire i s-a perceput spaga...
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters. ... "Acesta este un joc de schimb pentru internetul video.
Asta pentru ca fiecare îsi poate vindeca semenii raniti.Sistemul minim necesar pentru Jericho ar trebui sa contina un procesor de 2,4 GHz, 1 GB RAM, 2 GB pe HDD si o placa video GF 6600 sau R X1600.
Pe Google+ au fost postate atat cateva informatii despre Project Glass, cat si fotografii si un video care descrie conceptul. ... Exista si optiunea de video conferinta, ceea ce spune ceva si despre targetul acestui produs.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 2) Audio/video - Twit.TV "This Week in Tech" (TWiT) este fondat de Leo Laporte, gazda fostului TechTV.
Stiati ca puteti efectua apeluri video sau sa trimiteti bani prin intermediul aplicatiei?
google-analytics.com