Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (4.79 secunde)
Favoriti pentru a ocupa o functie de vice national sunt, scrie sursa citata, Dan Nica, Nicolae Banicioiu, Gheorghe Bunea Stancu, Constantin Nita, Ion Calinoiu, Adrian Duicu, Marian Vanghelie, Dan Sova si Titus Corlatean. ... (Sursa:
Ce iarasi nu se intelege este ca sursa principala a profitului, in capitalism, nu vine nici din munca grea, din staruinta, cumpatare, inovare. Nu, principala sursa o reprezinta "asimetria de informatie", ca sa folosesc un eufemism.
In final insa, membrii celor doua comisii de buget, finante si banci au constatat ca amendamentul propus de PDL-PNL nu putea fi aplicat, pentru ca indica o sursa de finantare inoperabila in acest caz.
In afara dorintei de a-i face mandri si de a primi aprecierea parintilor, copiii au nevoie de sustinere in cadrul evenimentelor unde performeaza, evenimente care au o incarcatura emotionala ridicata si reprezinta o sursa de stres pentru ei, explica semnatarii, aratand ca nu toti angajatorii au disponibilitatea de a acorda o zi de concediu parintilor de 1 Proiectul se afla in consultare publica la Senat, primind aviza favorabil de la Consiliul Legislativ inca de pe 12 mai.
- Faptul ca lansam aceasta subscriptie publica este pentru ca am vrea sa ne-o asumam impreuna - statul si societatea. Daca nu se aduna suma inseamna ca impreuna am decis sa renuntam la aceasta opera (sursa: ... Sursa: Hotnews
(Aplauze.) As fi vrut ca fostul presedinte al Romaniei sa ajunga la concluzia ca aceste prevederi sunt sursa de abuz, sunt sursa de actiuni antidemocratice, atunci cand era presedinte si putea sa intervina sa nu avem protocoale secrete, sa nu avem echipe mixte, sa nu avem o adresa de la CSAT in care se spune ca aceste echipe aveau ca scop impiedicarea accesului in functii publice a unor persoane corupte, pentru ca asta o stabilesc judecatorii, domnule fost presedinte, nu echipele mixte.
Bineinteles, fiind de la ei, efectul a fost zero, sursa nu era credibila, in plus listele nu erau obiective, etc, dar atatia l-au dat in judecata pe Teodor Stolojan ca l-au convins sa nu mai candideze la prezidentiale. ... Sursa:
Legea pentru combaterea evaziunii fiscale ar trebui sa stabileasca in mod clar cand este evaziune fiscala, si nu sa se lase la latitudinea inspectorului fiscal care face din asta o sursa de coruptie, spun reprezentanti ai mediului de afaceri.
Daca vreti sa incepeti o afacere de dimensiuni mici, aveti nevoie de un spatiu (o pivnita, un grajd dezafectat, un pod), o sursa de alimentare cu apa, o sursa de lumina, un mijloc de incalzire pentru perioada rece, un sistem de ventilare a aerului.
Din declaratiile facute in ultimele zile de catre oficiali ai autoritatii de reglementare si supraveghere a pietei bancare, deducem ca o eventuala usoara crestere a dobinzilor ar putea avea loc numai dupa ce aceste capitaluri speculative vor parasi sistemul bancar - fie prin repatriere, fie prin orientarea lor catre alte directii de plasament decit activele monetare - eveniment care deocamdata nu s-a produs”, considera sursa citata.
Acesta spune ca daca autoritatile au nevoie de bani, o posibila sursa ar putea-o reprezenta scaderea salariilor de mii de euro a directorilor de regii sau aplicarea unor impozite celor pe care el ii numeste "mari latifundiari ".
Impozitul pe terenurile amplasate in extravilanul localitatilor se va constitui in sursa de venit la bugetele locale pe raza carora se afla terenurile, stabileste o ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta de guvern.
Remorcherele Petromar, sursa sigura de imbogatire Pentru multi, aceasta licitatie reprezinta practic o sursa de imbogatire sigura si rapida: faci un imprumut in banca, cumperi "flota" Petromar, dupa care o vinzi la Remat, achiti imprumutul si ramai si miliardar.
Originalul se depune la organul fiscal de domiciliu fiscal al contribuabilului si la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla sursa venitului.
Acesta a adaugat ca, in cazul in care va fi descoperit un nou izvor, iar apa va fi potabila, fondul alocat proiectului ar trebui suplimentat cu valoarea studiului de fezabilitate pentru noua sursa.
Mittal Steel Galati este principala sursa de poluare a municipiului, acest lucru reiese dintr-un sondaj pe care reporterii ziarului l-au facut ieri in rindul galatenilor.
Craiova, fiind un oras in care oamenii castiga destul de putin, orice sursa de venit e bine venita astfel ca locuitorii reactioneaza pozitiv la orice situatie care le aduce castig", a declarat Monica Popa, administratorul unei asociatii de locatari din Valea Rosie.
Peste 800 de beneficiari ai veniturilor garantate prin Agentiile locale de Ocupare Profesionala din Valea Jiului au ramas fara nici o sursa de venit in pragul Sarbatorilor de iarna, dupa ce in aceasta luna le-au expirat contractele de munca pentru lucrarile in folosul comunitatii.
Producatorul de aluminiu Alro Slatina vrea sa investeasca 250 de milioane de dolari in constructia reactoarelor trei si patru de la Cernavoda, pentru a avea o sursa de electricitate ieftina si pe termen lung, a declarat, joi, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al Alro, Christian Wuest.
cancer, afectiuni cardiace si digestive, sursa excelenta de calciu cu rol in intarirea oaselor si dintilor, au efecte benefice asupra dezvoltarii fizice si psihice a copiilor si contribuie la cresterea performantelor obtinute la scoala, cerealele W sunt sanatoase.
google-analytics.com