Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (3.36 secunde)
Sunt aproximativ 60.000 de cetateni romani, in varsta de peste 62 de ani, care au facut acest pas, dar care risca sa ramana fara aceasta sursa de venit din 2010. In cele mai multe cazuri aceasta renta reprezinta principala sursa de venit pentru batrani.
Initiatorii, grupati intr-un ONG purtand acelasi nume de Registrul National al Aberatiilor, au precizat ca nu se ocupa decat de aberatiile a caror sursa este statul.
Furnizarea apei catre populatia orasului Ticleni se facea, pana la semnarea contractului, de Petrom, din sursa de apa Socu.
Vineri au loc alegerile prezidentiale in Iran, iar sursa de provenienta a banilor nu este cunoscuta. ... Cam 45 de milioane de dolari, a dezvaluit pentru un blog iranian o sursa apropiata de candidatul Mussavi.
Revitalizarea Lipscanilor Craiovei a prins podiumul urgentelor primariei, care este gata sa dea bani grei pentru studii si proiecte, desi nu are sursa de finantare a executiei.
Nu am auzit sa vrea PSD sa ma detaseze pe acest front, desi cica de acolo vine sursa ingrijorata de cariera mea politica.". ... "Mai demult am facut sondaje pentru toate partidele, inclusiv pentru PD-L, dar e problema mea", a declarat Vasile Dancu pentru sursa citata.
Secretarului general al PSD ii recomandam sa nu fie relaxat si sa nu vorbeasca despre moralitate pentru ca ar putea avea surprize", adauga sursa citata.
dreptul la munca, dreptul la un nivel de trai decent, dreptul de proprietate, dreptul la pensie, ocrotirea familiei", precizeaza sursa citata.
"Platforma digitala (Internetul) incepe sa devina principala sursa de informare si documentare a cetatenilor. ... Conform statisticilor, a scazut de la an la an varsta copiiilor care au acces la Internet, lumea virtuala devenind sursa principala de informare si documentare.
drepturi de autor La articolul 52 din norme se prevede ca pentru anumite categorii de venituri angajatorul retine la sursa impozit de 10%.
Intr-un articol care prezinta agenda Casei Albe pentru aceasta saptamina, sursa citata scrie ca Barack Obama se va deplasa marti in Columbus, Ohio, pentru a-si sustine pachetul legislativ privind crearea de locuri de munca. Sursa citata nu scrie nimic despre o intalnire Basescu - Obama.
joi), cand s-a rastit la judecatori si le-a zis cum sa judece si sa nu indrazneasca sa mai judece si le-a spus judecatorilor sa stabileasca ei sursa bugetara, pai asta e treaba judecatorilor, sa stabileasca sursa bugetara?
Practic, mai mult de jumatate din bani provin dintr-o singura sursa - "cote defalcate din impozitul pe venit", capitol bugetar la care Directia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova a incasat in plus peste 2,8 milioane de lei.
Nu s-a luat nicio decizie", a comentat o sursa particpanta la intalnire. ... Nu poti sa-ti dai demisia pentru niste ciumpalaci", a afirmat sursa.
A construit la Cotroceni un guvern paralel, care, dupa numirea lui Emil Boc in fruntea guvernului, a devenit principala sursa de legi cu impact decisiv asupra societatii romanesti. ... Presedintele-jucator a fost principala sursa de conflict din societate.
Practic, mai mult de jumatate din bani provin dintr-o singura sursa - "cote defalcate din impozitul pe venit", capitol bugetar la care Directia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova a incasat in plus peste 2,8 milioane de lei.
Din principiu, eu nu ma pronunt inainte de a analiza textul", a spus Oajdea pentru sursa citata. ... Sunt un tip realist, echilibrat si voi da un vot cu inima pe partea stanga si cu mintea pe partea dreapta", a spus Saniuta pentru sursa citata.
Si cine a dus sursa anonima? Funeriu e sursa anonima", a adaugat premierul. Ponta a precizat ca la bibliografia tezei sale de doctorat sunt trecuti inclusiv autorii pe care a fost acuzat ca i-a plagiat.
E mult mai mult decit monitorizare, domnule! E penetrare, infiltrare, manipulare!", sustin sursele. Mai jos va prezentam discutia dintre jurnalist si sursa anonima. ... (Sursa anonima)
Sursa citata mai arata ca la Washington senatorul Mircea Geoana va avea o serie de discutii cu Mathew Murray, Deputy Assistant Secretary pentru Europa si Eurasia in cadrul U.S.
google-analytics.com