Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (2.75 secunde)
Munca biroului se spune ca este supervizata de un colonel american care vine in vizita, in mod regulat, de la Washington. O sursa militara a declarat jurnalistilor urmatoarele: ... (Sursa: revistamagazin.ro)
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus. ... Sursa:
Singurul risc notabil, in acest domeniu, vine de la tine, de la propriile exagerari. Placerile de orice fel pot deveni sursa de dezechilibre, inclusiv nervoase. ... Sursa: libertatea.ro
De pilda, cutare videoclip infatisand un OZN a provenit cu adevarat de la o sursa oficiala si bine identificata? ... Sursa:
A doua sursa (reala) este Neil Blomkamp, regizor si scenarist de filme de groaza cu extraterestri. ... A treia sursa ar fi Michio Kaku.
Lui Lazar i s-a spus ca sursa de energie a navei la care lucra era un reactor cu antimaterie. ... (Sursa:
sursa povestii de mai sus a lucrat cu Wilder, iar Wilder insusi a regizat, produs si co-scris VIATA PRIVATA A LUI SHERLOCK HOLMES. ... (Sursa:
Din relatia cu ceilalti ai multe de invatat iar ceea ce urmeaza sa descoperi va deveni mai apoi sursa de intelepciune si pentru altii, pentru ca vei transmite si tu, mai departe, ceea ce afli acum.
In Germania postbelica, principala sursa de informare a publicului privind farfuriile zburatoare a fost presa, prin jurnalisti si intelectuali cunoscuti, alaturi de cativa scriitori si cercetatori, de pe ambele parti ale cortinei de fier”.
In RDG, ideologizarea aspectelor realitatii americane lua uneori forme grotesti. Citand ca sursa un ziar din Moscova, un articol din 1950 explica: ... (Sursa: revistamagazin.ro)
Sursa era o aeronava neidentificata care parea a fi in dificultate deasupra unui drum rural pustiu, la nord de Houston. ... Sursa:
In unele din interviurile pe care le-am luat dupa 1990, subiectii mentionau ca sursa de inspiratie postmodernismul pompos, de factura istorica, al lui Ricardo Bofill (in special ansamblul Antigona din Montpellier si cele din apropierea Parisului). ... Augustin Ioan Sursa:
Nick Pope reia aceste idei si intr-un articol din 16 octombrie 2018, publicat in ziarul Guardian. El remarca faptul ca interesul innoit fata de fenomenul OZN provine acum dintr-o sursa neasteptata: ... (Sursa: revistamagazin.ro)
- Daca analizam sursa gandurilor noastre, incepem sa le identificam originea si incetam sa le mai consideram, cu vanitate, ale noastre (prin urmare, sacrosancte), ne vom da seama ca gandurile pot fi privite cu obiectivitate. ... Cine, din mine - copilul, parintele sau persoana adulta -, constituie sursa acestei suferinte?
La cati pacienti ati ajuns pe saptamana? Aveti vreo sursa de finantare sau totul este pro bono/din pasiune? ... (Sursa: life.ro)
O sursa diplomatica europeana, citata de agentia franceza de stiri, a declarat ca "Bruxellesul va aproba aderarea pentru 2007, dar cu cateva rezerve". ... "Daca activam acum clauzele de salvgardare, nu vom mai avea mijloace de presiune", a explicat alta sursa diplomatica.
Intre timp, o sursa apropiata de familia celei mai mari dintre fiicele lui Saddam Hussein, Raghad, a afirmat ca cererea acesteia de a vorbi cu tatal sau inainte de executie a fost respinsa.
"Un camion-capcana condus de un terorist a explodat in apropierea pietei Sadriya, din centrul Bagdadului, pe malul estic al fluviului Tigru", a declarat o sursa din cadrul serviciilor de securitate. "Mai multe cladiri avariate grav de explozie s-au prabusit", a adaugat aceeasi sursa.
"Cioroianu este victima razboiului dintre cele doua palate", cel prezidential si cel guvernamental, a comentat o sursa din Ministerul de Externe. "Chiar daca ar obtine investitura, nu s-ar bucura de aceeasi influenta in ochii omologilor sai, care stiu ca nu beneficiaza de sustinerea presedintelui", a explicat sursa pentru AFP.
Cateva ore mai tarziu, la dezbaterea din plen asupra proiectului legislativ Pambuccian a tinut sa raspunda declaratiilor liberalului, acuzandu-l ca este "un om care nu stie despre ce este vorba si vrea sa faca o cumparatura din sursa unica".
google-analytics.com