Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (3.59 secunde)
"Totusi, ea (reactia rusilor, n.red.) a fost in mod justificat foarte dura", adauga sursa citata, care aminteste declaratiile purtatorului de cuvant ale MAE rus Alexander Lukashevich, dar si faptul ca diplomatii romani au caracterizat limbajul Moscovei drept "nepotrivit".
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara. ... El precizeaza ca sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste o va reprezenta Platforma de Centru Stanga.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu; ... "Whistle-blower-ul, sursa anonima este domnul consilier Daniel Funeriu, care s-a dus personal si a discutat cu revista Natura si le-a spus cum am plagiat eu lucrarea de doctorat," a afirmat Ponta.
Text 1 Cu foto joc de noroc legenda Cistigurile obtinute din jocuri de noroc se vor impozita, in functie de suma, fie cu 20%, fie cu 25% Impozite mai mari pe cistigurile din jocurile de noroc Veniturile din jocuri de noroc se impoziteaza, incepind cu data de 1 mai 2005 inclusiv, prin retinere la sursa, aplicindu-se cote de impozit diferite, in functie de valoarea cistigului.
Totusi, panta de evolutie pare sa fie in continuare una descendenta si, cel putin teoretic, ar trebui sa ne asteptam ca moneda unica europeana sa coboare din nou sub 3,5 lei noi in viitorul apropiat”, spune sursa citata.
Criticii argumenteaza ca in loc sa treaca pariurile si jocurile de noroc online in zona gri, Guvernul ar trebui sa le impoziteze la sursa. ... Impozitarea la sursa versus ilegalitate In timp ce noi si americanii vrem sa le interzicem, britanicii au hotarat sa impoziteze la sursa pariurile online.
Poate cel mai evident avantaj al utilizarii acesteia este ca nu produce poluarea mediului inconjurator, deci este o sursa de energie curata. Un alt avantaj al energiei solare consta in aceea ca sursa de energie pe care se bazeaza intreaga tehnologie este gratuita.
Impozitul va fi calculat prin retinere la sursa, prin aplicarea cotei de 2% asupra valorii produselor livrate. ... Veniturile sub forma de premii vor fi impuse, prin retinere la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
In localitatea Vlad Tepes Ca birocratia este o permanenta sursa de batai de cap, oamenii din Vlad Tepes (judetul Calarasi) stiau demult. ... - Pentru executarea acestor lucrari, beneficiarii sistemelor de livrare apa pentru irigatii vor asigura sursa de finantare, mai are grija sa precizeze ANIF. ... Alexandru GRIGORIEV Sursa:
Purtand numele inventatorului sau, mai exact al creatorului kernel-ului (codul sursa) acestui sistem de operare, Linux-ul a cunoscut de-a lungul celor 15 ani de la aparitia primei sale variante stabile numeroase imbunatatiri aduse gratie licentei publice generale de care beneficiaza acest sistem.
Acum insa lucrurile s-au shimbat destul de mult, nimeni nu mai priveste calculatorul ca pe o simpla sursa de amuzament, ci ca pe o sursa fiabila de a castiga bani intr-un mod comod.
Cel mai usor este sa il integreze intr-o alta baterie, de unde sa aiba si sursa practic nelimitata de curent. ... Chestia, care nu avea nevoie de o sursa de curent, fusese inventata de savantul rus Lev Termen si sta la baza tehnologiei RFID de azi. ... Sursa:
Sursa deschisa Desi nimeni nu ii anticipa nasterea acum 30 de ani, internetul a ajuns sa faca parte din viata cotidiana. ... Destinul a vrut ca lucrurile sa fie diferite si, cu ajutorul lui Fluckiger, in 1994, s-a decis lansarea unei noi versiuni a programului in sursa deschisa. ... Sursa:
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
Scuptorul Frederic Auguste Bartholdi, cel care a proiectat monumentul, nu a vrut sa dezvaluie sursa de inspiratie pentru chipul statuii. ... Dar exista si autori care sustin ca sursa a fost Jean Emilie, amanta artistului. (Sursa:
"In cartea "Spirulina" editata de Hofigal se afirma ca Spirulina este prezentata ca fiind recordmenul in vitamina B12, avand o concentratie de 2 ppm (parti per milion), ceea ce inseamna ca la o doza de minim 2 grame recomandate/ zi am obtine numai din aceasta sursa, cam 4 mcg de B12.
Carnea este principala sursa de proteina din alimentatia omului, proteinele de origine animala sunt de calitate superioara si contin toti aminoacizii esentiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vita este o sursa de fier.
Dupa ce identifica o sursa de fecale, gandacii de balegar colecteaza hrana sub forma unei bile pe care o ghideaza spre cuib. ... Aceste indicii ceresti ii permit gandacului sa evite sa se intoarca din greseala la sursa de fecale, unde alti gandaci ar putea incerca sa-i fure mancarea. ... Sursa:
Expunerea la BPA prin aceasta sursa este "mult mai extinsa" decat cea prin sticle de plastic, a declarat Shanna Swan de la Universitatea Rochester din New York. ... " Sursa: ... Sursa:
google-analytics.com