Cautare

11014 de rezultate pentru "viata primele semne" (3.46 secunde)
Temperaturile minime vor marca o scadere, de la 3 grade in primele doua nopti, spre -1 grad in jurul datei de 5 ianuarie, apoi vor creste din nou, pana la 2-3 grade intre 8 si 10 ianuarie.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun. ... „Potrivit noului Cod Fiscal, primele de Craciun se impoziteaza daca depasesc o anumita valoare. ... Diferenta este ca în acest an primele se impoziteaza.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
Criza a amanat unele investitii În primele 11 luni ale anului trecut, investitiile straine directe se diminuasera cu 55,7%, la 3,8 miliarde de euro, dupa ce la zece luni investitiile straine directe scazusera cu 51,5%, pana la 3,72 miliarde de euro, fiind pentru prima data in 2009 cand s-au situat sub nivelul deficitului de cont curent.
Datele solicitate de GdS la Directia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova arata ca pe primele sapte luni din 2011 s-au inregistrat in evidentele institutiei 187 de masini cu o capacitate intre 2.600 si 3.000 de centimetri cubi, toate apartinand unor persoane fizice din oras.
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
In primele 3 zile ale intervalului ploile vor fi posibile doar izolat, dar in data de 8 mai, trecator, vor fi averse slabe.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
In medie, valorile maxime vor fi de 16-18 grade, iar cele minime intre 3-6 grade, mai mici in primele nopti, cu precadere in zonele joase de relief.
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
Semne ca te inseala sotia / Banuieli si certitudini In ultima vreme am primit cateva semnale (de la barbati) prin care sunt invinovatita ca iau prea ades partea femeilor sau, si mai grav, ca am o foarte imaginatie bogata, dar inspirata doar de telenovele si romane siropoase!
Daca le acorzi sprijin, insa, poti sa le salvezi viata. ... Iata cateva semne ale tendintei sinucigase: ... - se simte prinsa intr-o capcana, simte ca nu poate gasi nicio solutie, nu vede niciun rost pentru a-si continua viata;
Medicamentele care scad tensiunea sunt, deseori, foarte agresive, de aceea ar fi bine sa previi aparitia acestei boli avand un stil de viata cat mai sanatos, potrivit unica.ro.
Masurile care au cea mai mare eficienta sunt cele care sunt si cel mai simplu de aplicat -spalarea mainilor cu apa si sapun sau dezinfectia cu o solutie hidroalcoolica- inainte de masa, dupa ce ne-am intors din oras, dupa folosirea toaletei, dupa contactul cu zone utilizate de multe persoane " de exemplu autobuzul, scarile rulante din mall, dupa ce ne-am dezbracat de hainele de strada, dupa ce ne-am trecut mana prin par, dupa ce am stranutat, dupa ce am despachetat cumparaturile si am aranjat ambalajele cumparate din magazin, inainte de a ne atinge fata, nasul, gura -igiena respiratorie- stranutam , tusim, ne suflam nasul in batista de unica folosinta pe care o aruncam si ne spalam pe maini -utilizam propriul prosop in baie, propriul pahar si set de tacamuri acasa si obiecte de unica folosinta in locuri publice -un stil de viata sanatos- alimentatie nutritiva- fructe si legume proaspete, lactate, proteine de calitate superioara ( ou, peste, carne slaba), respectarea programului de somn, desfasurarea activitatilor fizice, timp petrecut in aer liber, evitarea toxicelor si a stimulentelor -evitarea aglomeratiilor (preferam sa iesim cu copilul in parc adecvat imbracati chiar daca este inca frig decat sa mergem la locul de joaca din Mall) -evitarea interactiunii cu persoane bolnave -suntem atenti la ce ne transmite propriul organism " cand ne simtim obositi fara motiv, cand ne doare ceva, cand simtim ca facem febra- si avem grija de noi- si sa ne mentinem sanatosi.Este ca in cazul pilotilor de avion- ca sa poti salva alte persoane trebuie sa fii capabil sa te salvezi pe tine intai.
Viata personala si sociala. ... TAUR 21.04-21.05 Viata personala si sociala.
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte. ... - Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante.
google-analytics.com