Cautare

11014 de rezultate pentru "viata primele semne" (4.51 secunde)
Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul. ... Ionescu, cu adanca durere in suflet, anunta incetarea din viata a scumpului lui cumnat, Popescu. ... In ultimele luni de viata isi dorea un copil.
Datorita avansului fara precedent luat de cotatiile internationale ale titeiului, principalele companii petroliere de pe piata romaneasca au raportat pentru primele sase luni ale lui 2005 profituri uriase.
In cifre, cresterea a fost de 26,15 milioane de lei, ceea ce arata ca sunt semne de revigorare in economia Doljului", a afirmat directorul executiv adjunct al DGFP Dolj, Mihai Antonescu.
automarket.ro/ Semne bune: Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". ... Era ca un rau de viata si culoare in jurul nostru.
Si, mai mult, le vrem pe viata si traim de doua ori mai mult decat traiam acum 100 de ani.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir.
Si din pacate, exista si multe femei a caror experienta de viata contine si un astfel de episod neplacut.
- Am fost destul de protejata inca de la primul contact cu viata din Bucuresti, caci parintii mei au avut grija sa nu simt cele mai rele aspecte ale orasului. Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu stilul de viata de-aici, cu distantele, cu transportul, cu oamenii.
- Multe persoane sunt interesate sa afle cum decurge o zi din viata unui antrenor. Cine este Mihai Dragomir in viata de zi cu zi? ... Mesajul meu catre toti este sa inceapa un program de miscare si de viata sanatoasa cat mai curand!
Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul. ... Semne de alarma: ... Semne de alarma: ... Mai putin de 30% din pacienti merg la medic in primele 24 de ore dupa aparitia AVC.
SEMNE DE ALARMA: ... - T - Time (Timp) - Daca remarci oricare dintre aceste semne, suna IMEDIAT la 112!
Afla 8 sfaturi practice pentru proaspetele mamici care iti vor face viata mai frumoasa Sindromul mortii subite Pastreaza o temperatura confortabila in camera in care doarme copilul tau (intre 16 si 20 de grade Celsius, ideal ar fi 18 grade Celsius).
In general, aproximativ 20% din femeile cu cancer ovarian sunt depistate in primele stadii, cand tumora este inca localizata. Doar in aceasta situatie, 94% dintre paciente au o speranta de viata mai mare de 5 ani.
Si erau doi batranei pe la vreo 60 de ani, pe care ii puteai considera niste oameni satui de viata impreuna... ... Dar oare putem avea 18 ani toata viata?
In general, psihanalistii sunt de parere ca banii, de regula monedele de aur, sunt cele reprezentative pentru barbati, aratand astfel capacitatea lor de a oferi afectiune in viata, iar monedele de argint sunt reprezentantele femeilor si acestea reprezinta speculatiile erotice.In acelasi timp daca te visezi un om cu bani mai inseamna si ca in viata te asteapta o perioada fara nici o grija, iar atunci cand visezi ca gasesti bani, dimpotriva te asteapta o perioada grea.
Predispozitia unui copil de a dezvolta HTA depinde de cat de sanatos este modul sau de viata, de influente genetice, dar si de bolile de care acesta sufera. ... Chiar si o crestere moderata a valorilor tensiunii arteriale este asociata cu o speranta de viata mai redusa.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad.
Traditiile si superstitiile alcatuiesc in mare masura felul in care se desfasoara botezul, primul pas facut de un nou-nascut catre o viata spirituala. ... Cu alte cuvinte, aceste obiceiuri se nasc din credinta in spirite bune si rele, prejudecati, semne prevestitoare si alte convingeri mistice.
google-analytics.com