Cautare

970 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (3.10 secunde)
Este sigura sarcina dupa cancerul de san? In lumea de astazi, aproape unul din patru cazuri noi de cancer de san apare la femeile de varsta fertila.
Anual, peste 10 000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu cancer de san, iar mortalitatea a ajuns de aproape 27%.
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania.
Trecuta prin mari suferinte, vedeta a reusit sa invinga cancerul la san si acum duce din nou o viata normala. ... Cantareata a fost diagnosticata cu cancer mamar la 44 de ani, dar pentru ca boala i-a fost descoperita in faza incipienta, nu a avut nevoie de chimioterapie.
Femeile care au avut primul copil la cel putin 15 ani de la prima lor menstruatie au inregistrat o scadere a riscului de cancer cu 60%.
In perioada 15 octombrie -14 decembrie 2016, Federatia Asociatiilor Bolnavilor a organizat a 6-a editie a campaniei nationale de informare cu privire la cancerul de san - NU AM FACUT DESTUL.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR).
La san si plamani, cele mai multe cancere La noi, pacientii cu afectiuni maligne au probleme in privinta accesului la medicamente noi si la radioterapie In tara noastra, in medie, lunar, un oncolog consulta peste 40 de paciente cu cancer de san, peste 20 pacienti cu cancer de plamani, peste 20 de pacienti cu cancer de prostata, 7 pacienti cu cancer renal, 7 cu cancer gastric si 7 cu cancer al vezicii urinare, avertizeaza studiul Onco Monitor.
Un medicament banal poate opri progresia cancerului de san Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei. Statisticile arata ca anul trecut 6.000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san.
Cele mai frecvente mituri despre cancer (Autor: Cristina Bobe) "Erau momente in care oamenii se fereau sa se atinga de mine pentru ca stiau ca am cancer si erau convinsi ca boala este contagioasa. ... Acum stiu ce este cu adevarat contagios printre persoanele care sufera de cancer:
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
dimensiunea poverii cancerului, cu accent asupra cancerului de plaman si melanoma ca fiind doua dintre tipurile de cancer cu cele mai acute situatii in ceea ce priveste optiunile terapeutice (unmet needs).
Steve Jobs a murit de cel mai rau cancer. ... Medicul chirurg Narcis Copca, care opereaza frecvent pacienti diagnosticati cu cancer, este de parere ca Steve Jobs a reusit sa supravietuiasca 7 ani dupa diagnosticul de cancer la pancreas fiindca boala a fost identificata din timp.
Femeile care s-au luptat cu cancerul la san au posibilitatea de a ramane insarcinate fara nicio problema si sa dea nastere unui copil sanatos, informeaza Daily Mail.
Un sfert de milion de femei sunt diagnosticate anual in lume cu cancer ovarian si doar 45% inving boala in urmatorii 5 ani (ovariancancerday.org).
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Roche Romania a lansat recent, la Hotel Novotel din Bucuresti, platforma educationala www.canceruldesan.ro, primul website ce contine exclusiv informatii detaliate despre cancerul de san.
Socul psihologic al cancerului la san. ... Magda Marincovici) Dintre patologiile oncologice cancerul la san are impactul cel mai puternic asupra femeii, intrucat este asociat cu o boala cu o prognostic sever, cu un tratament mutilant, consilierea psihologica (eventual psihiatrica), fiind extrem de necesara.
Anual, 80.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar alti 50.000 isi pierd viata din cauza acestei boli (Autoare:
Acest nou set de articole mi-a aparut in minte dupa ce am citit pe un forum postarea unei femei care aflase ca are cancer la san si era extrem de derutata si de pesimista asupra viitorului ei.
google-analytics.com