Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (6.59 secunde)
Exista mai multe tipuri de cancer de piele: ... - Genetici (mai multe cazuri de cancer de piele in aceeasi familie);
In ciuda tratamentului pentru cancer, Rosalind Franklin a continuat sa munceasca. ... A murit pe 16 aprilie 1958, la Londra, din cauza unei bronhopneumonii, suferind si de cancer ovarian. ... Alti membri ai familiei sale au murit si ei de cancer.
Bolnavii de cancer, obligati sa faca trafic cu citostatice. "A plans intr-un spital din Barcelona ca sa-i dea medicamentul" Suferinzii de cancer care nu-si gasesc toate medicamentele in spitalele din tara fac cu greu rost de ele prin intermediul rudelor din strainatate sau de pe piata neagra.
Magda Marincovici) Anual, in tara noastra sunt raportate 1.686 cazuri noi de cancer ovarian si 981 de romance mor din cauza acestei boli. ... Exista trei tipuri de cancer ovarian.
Michael Douglas crede ca sexualitatea sa ar fi fost cauza cancerului la gat de care a suferit Intr-un interviu aparut luni in cotidianul britanic Ther Guardian, actorul american Michael Douglas (68 de ani), care a suferit de cancer la gat acum trei ani, pune aparitia bolii pe seama vietii sale sexuale.
Boala Hodgkins ramane una din cele mai raspandite tipuri de cancer ce apare in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani, a caror rata de supravietuire este de 90%.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
Anual, in tara noastra, 1.850 de cazuri noi Din cauza limitarii accesului la tratamente, mii de paciente sunt expuse riscurilor cancerului ovarian, neoplasmul cu cea mai mica rata de supravietuire si unul dintre cele mai mutilante pentru o femeie, semnaleaza Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC).
Cancer "adormit" cu virusul rujeolic (Autoare:
Unul dintre aceste medicamente a reusit sa prelungeasca durata de viata a bolnavilor de leucemie limfoida cronica, forma rezistenta la chimioterapie combinata cu anticorpi, tratament standard, administrat in cazul acestui cancer al sangelui.
Cancer gastric, la 18 ani! ... Dar poate fi si un cancer gastric. ... In tara noastra, incidenta cancerului gastric este de 6-7 cazuri la o suta de mii de locuitori si, in ultima vreme, acest tip de cancer este depistat la pacienti din ce in ce mai tineri.
Confruntandu-ma personal cu o boala grava si avand experienta celor aproape sase ani de voluntariat in cadrul Asociatiei MAME, am ajuns la concluzia ca, pentru a facilita vindecarea in cazul unui bolnav de cancer, nu este suficient sa ii fie asigurate doar serviciile medicale, ci este extrem de important sa ii fie tratate si problemele de natura emotionala, sociala si materiala pe care le creeaza specificul acestei boli.
Mariustuca.ro / Trei ore de mers, in ritm moderat, asigura recuperarea mai rapida dupa un cancer de prostata (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii americani recomanda trei ore de mers in ritm normal, saptamanal, pentru o mai buna recuperare dupa un cancer de prostata.
Mariustuca.ro / Femeile care stau asezate mai mult de 6 ore zilnic sunt in pericol de cancer (Autoare:
mariustuca.ro /Au fost identificate 5 tipuri diferite de cancer de prostata (Autoare: Magda Marincovici) Nu unul, ci 5 tipuri diferite de cancer de prosata au descoperit cercetatorii britanici.
Raluca a fost diagnosticata cu cancer mamar, iar de atunci, tanara de 35 de ani a trecut printr-un lung sir de operatii si nenumarate cure cu citostatice.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Acestea sunt concluziile conferintei de presa Cancere pe care le-am invins, care a avut loc la initiativa Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) cu sprijinul Janssen Romania si care s-a desfasurat cu participarea pacientilor din cadrul Asociatiei Romane Impotriva Leucemiei si Asociatiei Pacientilor cu Limfom, care au impartasit cu cei prezenti experienta care a dus la supravietuirea lor in fata cancerelor hematologice.
Descoperire revolutionara care ar putea stopa evolutia tipurilor de cancer si prin urmare vindecarea celor bolnavi! Testul Galleri, o analiza de sange ar putea depista tipurile de cancer inainte sa apara simptomele. Astfel, diagnosticate in faze timpurii, marea majoritate a formelor de cancer sunt curabile.
In tesutul mamar este un antiestrogen puternic, asa ca este folosit pentru tratarea cancerului la san, la femei. Uneori este folosit chiar ca metoda preventiva, fiind utilizat de femei cu antecedente de cancer la san in familie.
google-analytics.com