Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (3.34 secunde)
Alina Gorghiu a publicat pe Facebook 10 fotografii in albumul Ziua Nationala impotriva cancerului de san si un text explicativ :
Tatal actritei s-a stins din viata in urma acestei boli necrutatoare, dar regizoarea nu intra in panica atunci cand aude de cancer! Actrita si regizoarea Delia Antal nu intra in panica atunci cand aude de...cancer.
Cancerul de san poate fi depistat acum si in Romania inainte sa apara Costul testului:
Noduli la san in timpul sarcinii Nodulii descoperiti in timpul sarcinii nu reprezinta intotdeauna modificari normale ale acestei perioade. De fapt, cancerul mamar este cea mai intalnita forma de cancer in perioada sarcinii si cea imediat urmatoare.
Magda Marincovici) A dormi noapte in bezna totala mareste eficienta tratamentului contra cancerului de san In timpul noptii, o sursa de lumina, oricat de slaba, reuseste sa anuleaza efectul celui mai folosit medicament administrat in cancerul de san.
Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE. Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.
Amiodarona, medicament contra aritmiei cardiace, suspectat ca mareste riscul de cancer Amiodarona, tratament foarte folosit contra aritmiei cardiace, ar putea sa sporeasca riscul de cancer, mai ales in cazul barbatilor, dar si al tuturor pacientilor care il iau in doze forte mari, avertizeaza un studiu publicat in ultima editie a revistei americane Cancer, citat in editia online a L’Express.
Top 10 intrebari despre cancerul pulmonar - un material esential pentru pacientii cu cancer pulmonar - disponibil la chioscurile de presa si online.
10 metode de prevenire a cancerului O treime dintre cazurile de cancer pot fi evitate prin eliminarea unor factori de risc: ... S-a dovedit ca riscul de cancer creste odata cu cresterea dozei de alcool.
Magda Marincovici) Obezitatea poate fi responsabila de cresterea riscurilor de cancer, provocand o reala ingrijorare specialistilor britanici.
Nici un copil bolnav de cancer nu trebui sa fie lasat singur. ... In urma cu cateva zile, pe 15 februarie, a fost marcata Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer.
Aproximativ 70-75% din femeile cu cancer ovarian prezinta metastaze in momentul diagnosticarii, atrag atenția specialistii, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva acestei afectiuni, marcata in fiecare an in data de 8 mai.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de toti pacientii care sufera de cancer din Romania si din intreaga lume! ... In Romania, peste 10.000 de pacienti sufera de o forma rara de cancer. Aproximativ 4 milioane de persoane din Uniunea Europeana sunt afectate de forme rare de cancer.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer alaturi de Societatea de Medicina Familiei si Societatea Romana de Pneumologie lanseaza Grupul de lucru pentru reducerea mortalitatii prin cancer pulmonar.
Intrucat imunoterapiile oncologice tintesc sistemul imunitar, acestea au potentialul de a actiona asupra oricarui cancer care depinde de mecanismele sistemului imunitar. ... In prezent, mai mult de 2.000 de imunoterapii oncologice sunt studiate, in peste 3.000 de studii clinice, pentru aproximativ 300 tipuri de cancer.
In concluzie, cand adaugam acest fapt la rezultatele studiului, inseamna ca aproape 1.5 milioane de pacienti intarzie a se adresa la medic dupa aparitia primelor semne de cancer.
Pentru prima data Romania participa la San Remo Music Awards. Reprezentanul nostru este Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales in urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al brand-ului San Remo Music Awards.
Exista dovezi promitatoare care arata ca fasolea ar putea contribui la impiedicarea aparitiei cancerului, cu precadere celor de pancreas, de colon, de san si de prostata.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
Cand doctorii i-au spus ca avea nevoie de chimioterapie pentru a-si trata cancerul la san ea a refuzat.
google-analytics.com