Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (7.66 secunde)
Chef ce a tinut pana in zorii zilei si la care au participat numai vedete ce au copii.
Alaturi de alte vedete, campionul national a imbracat uniforma de ospatar si a servit la mese invitatii dintr-un restaurant de lux din Capitala.
De 8 Martie brasovenii au sarbatorit deschiderea celei de-a doua locatii Coffeol din Romania, alaturi de vedete precum: Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean.
sa isi cumpere un element vestimentar de mult visat, fie sa isi achizitioneze ceva la un pret de magazin pe care initial nu si l-au putut permite, dar la mine fiind cu mult redus." Evenimentul de inaugurare a noii locatii s-a bucurat si de prezenta multor vedete, printre care Paula Chirila, Doinita Oancea, Bianca Ionita, Daniel Buzdugan, Patricia (Amadeus), Daiana Anghel, Alina Eremia.
Pamela Anderson, Jason Derulo, Leona Lewis, Victoria Silvested si multe alte vedete binecunoscute au participat la fastuosul eveniment. Lucreaza in America cu producatorul muzical al lui Celine Dion Ramona Badescu traverseaza o perioada destul de incarcata pe plan profesional, pregatind noi proiecte muzicale inedite.
La standul lor vin si cumpara obiecte multe vedete, printre care, recent, a fost vazut si Ovidiu Lipan Tandarica. Acesta i-a luat iubitei sale o brosa din lana, care reprezenta o buburuza.
Cea mai valoroasa opera si locul intai printre vedete este "Garofita rosie in pahar" (valoare estimativa: € 50.000 - 80.000) de Ioan Andreescu.
Peste 500 de invitati, de la oficialitatile locale, ministri, presa si vedete, au avut ocazia sa deguste diverse preparate cu magiun de prune si au luat parte la spectacole de muzica si dans popular sustinute de copii.
Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si multe alte nenumarate vedete.
"Suntem ingineri instalatori, dar aplicatia pentru arta o avem demult!", mai spune Alice Gabriela Pop. La standul lor vin si cumpara obiecte multe vedete, printre care si Ovidiu Lipan Tandarica.
Click.ro : La sala ne-am cracanat, am facut fundul bombat! Talia subtire cu lumanare se tine! Este cazul Andreei Balan, care le-a dezvaluit, recent, fanilor ce exercitii fizice face in miez de noapte.
Mariustuca.ro / Huffington Post: Rita Wilson, sotia lui Tom Hanks, dubla mastectomie si reconstructie mamara (Autoare: Magda Marincovici) Rita Wilson, sotia starului Tom Hanks, a anuntat, marti, 14 aprilie, ca a facut o dubla mastectomie si reconstructie mamara dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de cancer al sanului.
In premiera in Romania, marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda in calitate de manechini! Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium fiind insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Deopotriva pianul si pianistul au devenit vedete, fiecare fiind admirat si rasplatit cu aplauze. Este foarte interesant sa vezi cum oameni care, de altfel, poate nu au legatura cu muzica clasica se opresc si chiar le face placere ce aud.
Suntem siguri ca toti participantii la acest grandios proiect, vedete sau fani, se vor simti in siguranta, pentru ca RPG Security de 18 ani genereaza incredere!
Teo Trandafir, Raluca Moianu, Monica Iagar, Adela Diaconu si multe alte vedete. Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. Aceasta a descoperit alaturi de toti cei prezenti ce inseamna coaching-ul si cum se poate practica dezvoltarea personala alaturi de antrenori specializati.
Lansarea va avea loc in prezenta protagonistului, Cornel Constantiniu si a familiei sale, a prietenilor, colegilor de breasla si a numeroase VEDETE care au confirmat prezenta la eveniment:
Sigur ca nu aceste scene celebre le-au creat pe cele doua vedete. Ele sunt si ar fi fost oricum! Aurel Storin a scris aceasta carte despre cuplul de aur al teatrului romanesc de Revista, un alt reper cultural de succes al editurii ALL.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
google-analytics.com