Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (6.83 secunde)
Cu mici exceptii, gazetaria romaneasca prefera sa se ocupe de fuste ridicate, iubiri esuate sau vedete inventate, iar subiectele importante care macina societatea romaneasca se inmultesc in linistea confortabila oferita de fortele financiare care patroneaza majoritatea presei.
jurnalisti, influencers, bloggers si vedete, lansarea editiei limitate de vin, Mostenirea, a Cramei Macin. Pastrand filonul traditiei romanesti, cele 1918 sticle editie limitata reprezinta un hommage adus celebrarii Centenarului.
Surprinzator, cei mai iubiti jucatori, nu sunt vedete Falcao sau Lorente. Se scandeaza numele tuturor, dar cei de la Bilbao par mult mai atasati de echipa.
La reunire nu au fost prezente, insa, o serie de vedete ale echipei valcene. Exceptandu-le pe Managarova si Barbosa, toate celelalte jucatoare straine sunt la loturile nationale de unde provin pentru pregatirea si partiociparea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Meciul DINAMO - BARCELONA ii va aduce la Bucuresti pe Messi, Xavi, Iniesta si celelalte vedete ale "extraterestrilor". Prin contractul semnat intre Dinamo si Barcelona, 7 dintre cei 11 titulari ai catalanilor sunt obligati să
Se pare ca au reusit chiar mai mult decat si-au propus - au devenit vedete in intreaga Spanie. Cotidianul din Valencia, "Superdeporte" a publicat stirea cu fetele dornice de atentie, iar de atunci toata Spania vorbeste de ele.
Mai ales ca traieste la Londra, locuieste in Chelsea aproape de stadion si dupa meci a fost invitata si la petrecere, la restaurantul echipei Chelsea, acolo unde se vor strange cu totii, fotbalisti, suporteri si vedete.
In plus si-a scos trei dintre vedete dupa 4-0, iar pe final s-a relaxat total. Petrolul a fost in primele 60 de minute o caricatura de echipa.
Ceea ce parea la inceput o gluma sosita la inchiderea editiei, in editia din 20 noiembrie anul trecut am publicat stirea cu temerea ca ne pacalim, s-a transformat intr-un examen de seriozitate, pe care nimeni nu-l mai credea posibil in viata acestei vedete pursinge de 35 de ani.
Flavian Crizboi - RPG Security a acordat premii pilotilor clasati pe locul I: Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
Evenimentul din 22 Mai 206 le aduce impreuna pe cele trei vedete ale snookerului, meciurile dintre Bufonul din Leicester”, Masinaria din Melbourne” Asul din Pachet” urmand sa aiba loc in urmatoarea ordine:
Un raport recent realizat de prestigioasa companie Merrill Lynch dezvaluie ca in vreme de radioul si printul au evolutii modeste, Internetul si cablul se afirma ca vedete ale publicitatii de peste ocean in aceasta aproape jumatate de 2005.
Colaborarea face parte dintr-un acord incheiat recent de Cosmote cu cele trei vedete, pe o durata de un an, prin care acestia vor participa intr-o serie de campanii de comunicare ale companiei.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
Potrivit studiului, in ultima jumatate de an, Rihanna si Taylor Swift au fost numele de vedete cele mai folosite pentru a pacali utilizatorii.
Sunt insa si tari ale caror vedete autohtone apar in top. Cum e si cazul Romaniei, unde apare nimeni altul decat manelistul Florin Salam.
Andreea Marin, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ: "Sunt NEFERICITĂ. Imi PLACE starea asta" - Vedete de la noi I Libertatea.ro
Mihai Morar are o noua pasiune si anume sa combine vedete in cadrul unor dueluri muzicale numite Jam Session ZU.
vedeteblog.com publica fotografii cu cateva vedete ale Antenei 3 imbracate de 1 Decembrie in costume populare romanesti: Mircea Badea, Oana Stancu si Victor Ciutacu.
Superstarul a adunat langa el alte cateva vedete internationale astfel ca pe noul album se va regasi si o piesa cantata impreuna cu nimeni alta decat Jennifer Lopez!
google-analytics.com