Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (3.62 secunde)
Vedete care au ramas insarcinate dupa 40 de ani Fie ca nu au putut avea un copil mai devreme, fie ca au amanat momentul, vedetele sunt si ele persoane obisnuite, deci nu-i de mirare ca multe nume cunoscute de la Hollywood au facut copii la peste 40 de ani.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
Considerat unul dintre cei mai buni sunetisti din tara, parte din echipa lui Smiley si a altor vedete, barbatul, de 39 de ani, i-a promis ca ii va produce el albumele si va fi sustinatorul ei de baza.
Cateva vedete-torpilor au incercat sa se apropie, dar cand au fost la circa 100 de metri, discul s-a ridicat si a aterizat, pe aceeasi plaja, cu un kilometru mai incolo.
La un moment dat, chiar si ziarul Wall Street Journal si alte cateva agentii de stiri anuntau ca unele vedete rock au participat la video-conferinte cu militari de rang inalt si cu contractori din domeniul apararii;
- pe teme ale faptului divers, trivial, ale noilor vedete politice si ale fotbalului sau ale spectacolului rock, si lumea, aparent noua si extrem de galagioasa si dominanta, a politicii.
Una dintre cele mai "fitoase" vedete din Cartea de Onoare - Dani Klein ("Vaya con Dios") Unii dintre cei mai "bogati" ani in privinta semnaturilor in Cartea de Onoare a Mangaliei au fost 2003 si 2005.
Romania si Bulgaria au fost, pentru o zi (ieri), vedete. Joi, la reuniunea Consiliului European de iarna si la evenimentele care marcheaza aderarea Romaniei si Bulgariei la UE, presedintele CE, Jose Barroso, a rostit, la inceputul spectacolului, in romana si in bulgara:
Vedete din lumea spectacolului vor intona un cantesc compus special pentru aceasta ocazie, care preia sloganul campaniei de solidaritate: "Nu sunteti singuri".
In opinia noastra, in acest moment, sesizam o slabire a institutiilor statului in aceste dezbateri neprincipiale legate de placerea unor colegi de a deveni vedete ale mass-media romaneasca", a adaugat Zgonea.
oameni normali, nu vedete expirate. "Timp de 18 ani, clasa politica romaneasca s-a degradat continuu, dandu-si singura masura valorii. Economia romaneasca s-a dovedit incapabila sa aduca prosperitate celor multi, care au crezut si cred in democratie si capitalism.
Este vorba despre o serie de senatori si deputati care s-au evidentiat in aceasta legislatura, dar si despre vedete din lumea artistica.
Pe locul 7 se afla candidatul la presedintie Crin Antonescu, mai activ si mai incisiv ca niciodata, in verva chiar si cand se enerveaza pipitele-vedete.
Oponentii l-au criticat pentru atacurile impotriva presei si l-au acuzat de nepotism dupa ce fiica sa, o prezenta obisnuita in paginile tabloidelor, cu un stil de viata specific frecventarii cluburilor de vedete, a avut o ascendenta facila si rapida in politica si a reusit castigarea unui loc in Parlamentul European ca independenta sprijinita fatis de partidul prezidential al tatalui.
Voiau si ei autografe pe tricou de la marile vedete, ca de semnaturile lor pe notele de plata s-a umplut mapamondul.
Au fost altii inaintea sa, mult mai "vedete". Ii las pe Seitan sau Botis deoparte. Cu totii palesc in fata celui ce-a fost trei luni ministrul Lazaroiu.
S-ar putea sa fi incercat, ca multe vedete , sa socheze, sa fie altfel. A fost...de porc. Societatea l-a amendat moral, omul a retractat, printr-un prieten, care a spus ca n-a vrut...
(...) E loc pentru gesturi teatrale, precum demisia din parlament a unor uselisti sau organizarea unor mitinguri ceva mai simpatice decat cele in care vedete sunt Radu Mazare sau Ludovic Orban.
(...) E loc pentru gesturi teatrale, precum demisia din parlament a unor uselisti sau organizarea unor mitinguri ceva mai simpatice decat cele in care vedete sunt Radu Mazare sau Ludovic Orban.
Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, spunand in acelasi timp ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.
google-analytics.com