Cautare

327 de rezultate pentru "vedete" (4.78 secunde)
In loc sa avem actori, regizori, scenaristi celebri, pe care sa-i numim vedete, la noi toti crainicii, toate fatucele care apar pe sticla sunt catalogati drept vedete. Unii nici nu si-au terminat studiile, altii inca fac dezacorduri sau au probleme cu dictia, dar sunt deja vedete.
Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele!" Crin Antonescu a precizat apoi ca discursul sau a fost gresit inteles si interpretat de catre presa.
- Ce vedete din lumea politicii, a show-biz-ului si a sportului achizitioneaza piese de mobilier de la Exotique? - Sunt multe vedete din diverse domenii, care cumpara obiecte de mobilier de la Exotique. Este vorba despre vedete din lumea politicii precum: ... Au venit la Exotique si vedete din show-biz:
Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru. ... Celor patru vedete li s-a alaturat si Cristi Brancu, iubitor de Tafelspitz Mia Musica. ... Membri tarafului le-au provocat pe vedete la un joc muzical.
Si, cum spuneam mai devreme, o multime de vedete si de prieteni din breasla au cont pe hi5.
Mai multe vedete din show-biz-ul autohton si politicieni i-au acceptat prietenia controversatului personaj. ... Lista de amici celebri online este mult mai lunga si cuprinde numeroase vedete si politicieni. ... La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu.
- Ce ati pregatit pentru invitatii de astazi, vedete si jurnalisti? ... - Din ce domenii de activitate vin vedete aici? - Vin aici vedete din tot felul de domenii:
Au fost vremuri cand toate televiziunile au luat vedete de la TVR, insa, TVR n-a mai crescut si format vedete de multa vreme. E momentul sa redevenim televiziune, sa lucram cu formate si vedete de succes.
Participantii vor asista la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru. ... Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!. ... Vedete la apa!”, stire confirmata de surse de pe platoul de filmare.
In cei peste 15 ani de cariera in domeniul cosmeticii foarte multe vedete autohtone au apelat la produsele Ardes Cosmetici: ... "Sunt zeci de vedete care au ajuns la greutatea optima cu ajutorul produselor Ardes.
Dieta bulletproof, apreciata de vedete, criticata de nutritionisti (Autoare: ... In Statele Unite, unde o treime din locuitori sufera de obezitate, dieta bulletproof a fost adoptata de sportivi si de unele vedete ca Shailene Woodley, starul din pelicula Divergente, sau umoristul Jimmy Fallon.
- Ce vedete din show-biz folosesc produse de la Laboratoarele Thea? - Nu stiu daca este acum momentul sa mentionam nume de vedete. Avem rezultate minunate in tratarea acneei cat si in tratamentele antiaging si din acest motiv multe vedete aleg sa foloseasa serviciile noastre.
Sambata, 18 aprilie, a avut loc sesiunea de autografe la standul Campionatului National de Motociclism Vizeza din cadrul SMAEB - Romexpo Bucuresti, la care au participat, alaturi de Flavian Crizboi, purtator de cuvant al RPG Security, vedete precum:
Recent, vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire la The Grand Avenue-JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina, printr-un omagiu inchinat celor mai influente si iconice femei, despre care putem spune, fara exagerare, ca au facut istorie.
In privinta componentei fluviale a Flotei, aceasta are in compunere un divizion de nave purtatoare de artilerie incluzand monitoare si vedete blindate din generatia a III-a, precum si un divizion de vedete dragoare, avand o sectie la Tulcea si alta la Braila.
Multe vedete din sport si media Potrivit directorului CURS, Sebastian Laazaaroiu, rezultatul sondajului reflectaa o perceptie a populatiei in ceea ce priveste Puterea, modul in care aceasta este perceputaa de romani.
Liderul "verzilor" galateni nu a scapat ocazia de a pune accent pe investitiile aproape nule din fotbal si din intreg sportul galatean si a punctat faptul ca si asa, fara dotarile necesare, si fara "vedete" de calibru national sau mondial, echipa galateana a iesit invingatoare.
Asta este o tara care a facut vedete din toate pipitele si nu-si respecta veteranii de razboi", a spus Antonescu.
Pe tot parcursul teledonului, vedete si jurnalisti de la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si Gsp TV, oameni de afaceri, actori, sportivi si personalitati au preluat apelurile celor care au dorit sa faca donatii si care au sunat la numarul de telefon 021/9222, linie telefonica speciala, deschisa numai intre orele 10:00 - 19:00.
google-analytics.com