Cautare

2429 de rezultate pentru "vasile paun" (3.35 secunde)
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. ... "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL.
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. ... In realitate, Vasile Dancu a fost contactat de Sebastian Lazaroiu, sfetnicul cel mai important al lui Basescu.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics articolul cu titlul 'Vasile Dancu:
Potrivit unor surse din minister, sefii din MAI vor lua o hotarare daca pleaca sau raman in minister dupa o sedinta cu Vasile Blaga, la 11.30, dupa declaratiile de presa ale acestuia. ... Ministrul de Interne, Vasile Blaga si-a anuntat astazi demisia.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... • V-ati anuntat sustinerea pentru Vasile Blaga.
Vasile Cosmin Nicula (PSD), ales secretar al Senatului in locul lui Gheorghe David (PDL) Senatorul PSD, Vasile Nicula, a fost ales secretar al acestei Camere legislative, potrivit votului dat, joi, 22 decembrie 2011, de senatori.
Vasile Blaga isi cauta obiectul muncii (Autor : Sorin Rosca Stanescu) In timp ce Mircea Geoana regreta ca i-a determinat pe liderii USL sa-l puna pe liber de la presedintia Senatului si, daca ar putea, ar intoarce timpul cu cheia inapoi, Vasile Blaga regreta ca a venit.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Vasile Dancu: "Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu:
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani. ... Doliu in literatura romaneasca Cunoscutul scriitor Vasile Andru a incetat din viata in cursul zilei de vineri, 21 octombrie, la varsta de 74 de ani.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
De altfel, în perioada care pare a fi fost supusa investigatiei, Bancpost nu a modificat pretul nici unui credit", a adaugat Bogza.  "Raiffeisen nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta" La rândul sau, directorul de comunicare al Raiffeisen Bank, Corina Vasile, a declarat ca banca a furnizat toate informatiile solicitate de Consiliu si nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta."Inspectorii Consiliului Concurentei au solicitat o serie de informatii, pe care noi le-am furnizat în întregime.
google-analytics.com