Cautare

3577 de rezultate pentru "vasea mihai" (2.72 secunde)
Congresul PSD a ales, duminica, cei 14 noi vicepresedinti ai partidului, precum si presedintele executiv, surpriza venind din partea liderului senatorilor PSD, Mihai Fifor, care a pierdut la limita functia de vicepresedinte.
Ion Iliescu a postat pe blogul sau un text intitulat REGELE MIHAI I, pe care il puteti citi in continuare: Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Premierul Mihai Tudose a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat Romania TV, ca Guvernul va da un aviz negativ propunerii legislative initiate de Tariceanu si Dragnea, care vizeaza familia regala.
Astfel, "vanzarile de televizoare LCD au fost cu 50% mai mari in ultimele 3 luni fata de primul trimestru", estimeaza Andreea Mihai, reprezentant Carrefour. Iar raportat la aceeasi perioada a anului trecut, in ultimele trei luni vanzarile s-au dublat, adauga Mihai.
Datorita introducerii unor produse noi cu specific de Paste si a cresterii importurilor, un mare retailer se asteapta la o crestere de aproximativ 15-20% a vanzarilor de astfel de produse fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit unui reprezentant al unui hypermarket, Andreea Mihai.
Asa se explica faptul ca in primul trimestru al anului vanzarile de produse ready-meal din magazinele unui mare retailer din tara au crescut cu 105% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit Andreei Mihai, director de marketing al companiei.
Faptul ca am ales marmura a fost o întâmplare", a declarat Mihai Bardinici, administratorul societatii, care a explicat ca Marmura Product e o afacere de familie, cu trei asociati - tata si doi fii (Vasile, Stefanita si Mihai Bardinici).
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
• Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta. ... O firma aflata pana de curand in portofoliul SIF Oltenia a adus la cutite cei mai bogati oameni de afaceri din Dolj, Dinel Staicu si Mihai Anghel.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu.
Mugur Isarescu lanseaza o medalie jubiliara in onoarea MS Regelui Mihai Banca Nationala a Romaniei lanseaza, in colaborare cu Casa Regala, o medalie jubiliara ce aminteste de ultimele doua monede batute in 1947, cu chipul Majestatii Sale Regelui Mihai.
MIHAI GADEA, SUZANICA GADEA Una din rezolutiile pentru 2013 este sa nu mai urmaresc televiziunile de stiri, cu exceptia unor emisiuni in functie de realizatori. ... Dupa atitudinea de asta-seara (deja aseara), Mihai Gadea ar merita direct cartonasul rosu. ... Mihai Gadea a parut ca vrea sa celebreze coincidenta de nume.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California.
La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a operat de cancer la colon. Mihai a reusit sa depaseasca acel moment delicat si sa inceapa un tratament cu chimioterapie, la Viena.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Libertatea anunta ca Mihai Gadea si-a schimbat look-ul: Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari.
google-analytics.com