Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (2.66 secunde)
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Ambele variante ar plictisi-o de moarte. Fii usor distant, tine-o in nesiguranta si tu vei fi cel urmarit si prins la cotitura.
In aceste conditii, dar motivand cu totul alte chestiuni, conservatorii au anuntat ca iau in calcul mai multe variante in cazul in care decid sa iasa de la guvernare, iar una dintre acestea ar fi votarea motiunii de cenzura initiate de PSD.
Ei au descoperit ca ADN-ul extras prezinta patru mutatii genetice, patru variante noi de nucleotide (single nucleotide variants - SNV) in genele despre care se stie ca provoaca boli osoase, cum ar fi scolioza sau dislocari de oase, ca si anomalii ale muschilor si scheletului, precum si alte doua mutatii SNV in genele implicate in producerea de colagen.
Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti.
Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz. Culoarea este dispusa neuniform in masa mineralului, astfel apar dungi de nuante mai inchise.
In astfel de situatii, o persoana se va atasa, de obicei, de una dintre variante, de adevarul care i se pare mai convingator, mai plauzibil, sau mai de dorit, si apoi va crede in el.
Boc a declarat ca se iau in considerare doua variante. Prima ar presupune finantarea combustibilului pentru toata lumea, care va genera o scadere globala a sumelor platite de cetateni pentru intretinerea din iarna.
Antonescu nu vrea sa auda de alianta Liderul grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a spus intotdeauna ca nu vede posibila vreo forma de alianta cu PSD, el raspunzand astfel unei acuzatii a lui Valeriu Stoica, in care acesta sustinea ca Antonescu se numara printre sustinatorii acestei variante.
Pentru o mai mare corectitudine a votului si pentru a nu lasa loc de interpretari politice membrii Consiliului au hotarat ca votul sa fie secret si sa aiba numai doua variante de raspuns, cea de abtinere fiind anulata.
Inflatie de variante din partea partidelor Monica Macovei este apreciata de comisarul european pentru Justitie Franco Frattini, dar nu are sustinere in tara, chiar liderul PD Emil Boc pronuntandu-se mai clar in favoarea Ancai Boagiu.
Posibile variante... dejucate Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Dan Voiculescu, pe care eu l-am numit 'Arhanghelul din papusoi', este foarte interesat sa genereze astfel de variante pentru a-i determina si pe ceilalti sa gindeasca cum gindeste el.
Ambele variante sunt valabile si nu ai cum sa-ti dai seama care e cea mai buna. Secretarul general al Partidului Popular European ne-a spus ca nu exista impediment in a candida impreuna.
In fine, dupa cum a aratat Mihail Boldea, consilierii judeteni democrati vor sustine doua variante de rezolvare a problemei: “Prima solutie ar fi ca CJ sa plateasca Episcopiei Dunarii de Jos o suma de bani pentru ca Muzeul sa ramina in acelasi sediu.
Pentru acestea exista trei variante: fie vor fi cumparate de societatile mari, fie vor face eforturi pentru accesarea unor credite, fie proprietarii vor reveni la statutul de colaborator sau angajat.
Doua propuneri APD propune doua variante de scrutin. Prima varianta ar fi scrutinul de lista cu vot preferential obligatoriu.
"Aceasta 'simpatie' deja cunoscuta si celebra intre PNL si PD va genera in continuare conflicte pe care le vom resimti toti si cred ca in prima parte a anului viitor vor exista alte variante de configurare politica", a spus Ciuca.
“Aceasta simpatie deja cunoscuta si celebra intre PNL si PD va genera in continuare conflicte pe care le vom resimti cu totii si cred ca, in prima parte a anului viitor, vor exista alte variante de configurare politica.
Au aparut insa mai multe variante. Prima, sustinuta atat de Bogdan Olteanu, cat si de Calin Popescu Tariceanu, prevede un numar de 12 vicepresedinti, din care patru sa fie alesi pe domenii, iar restul pe regiuni de dezvoltare.
google-analytics.com