Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (4.48 secunde)
"Am auzit diverse variante privind inlocuirea actualei conduceri, fiind si eu printre numele mentionate. Nu stiu la ce zona s-au gandit sa ma numeasca, oricum eu consider ca as putea sa fac fata atat la Calatori, Marfa, cat si la Infrastructura.
Ca atare, se vor plimba variante pe hartie, se vor schimba stampile, se va pierde urma deselor modificari ale actelor normative si haosul legislativ in care legile sunt facute la plezneala va continua.
Luminati de sarbatori, PD-istii au realizat ca doua variante sunt suficiente (mai ales ca ele corespund celor doua puternice curente europene)- respectiv o motiune social-democrata si o alta populara.
Sunt mai multe variante: Forta Liberala, Forta Civic Liberala sau Forta Liberal-Consevatoare. De cand au "devenit" Antonescu si PNL "nefrecventabili" In luna aprilie a acestui an, conform protocolului USL, PSD avea 3 candidati la primariile de sector, iar ACD (PNL+PC), tot 3.
Variante tur II: • Victor Ponta (51,7%) - Klaus Iohannis (48,3%) • Victor Ponta (56.5%) - Mihai Razvan Ungureanu (43.4%) • Victor Ponta (58.9%) - Crin Antonescu (41.1%) • Victor Ponta (69.6%) - Elena Udrea (30.4%)
Nu am avut multe variante. In final, am ales ziua de marti, 23 septembrie. Va invit, cu multa bucurie, sa participati la lansarea cartii si sa-mi fiti alaturi, ca de obicei", a scris Adrian Nastase pe blogul personal.
In schimb, daca luam in calcul lipsa de apetit manifestata de PD-isti fata de o fuziune cu PNL, s-ar putea sa fie vorba doar de o incercare a conducerii PNL de a scapa cu fata curata cu ajutorul lansarii acestei variante lipsite de sorti de izbanda - care poate atenua, la nivel de imagine, rusinea unui refuz net din partea PD.
Alte variante ar mai fi Ungaria si Rusia. „Pe masura ce in aceste tari se continua procesul de privatizare, oamenii au tendinta de a-si cheltui banii, o parte dintre acestia orientandu-se spre achizitionarea de nave“, a declarat directorul executiv al companiei, Malcolm Miller, citat de „Financial Times“.
“Nu s-a discutat deloc si pur si simplu se fac scenarii, se fac variante, se fac prognoze si una dintre ele ar putea lua in consideratie si o asemenea ipoteza de lucru, dar ea, dupa opinia mea, este ultima care va putea fi utilizata“, a declarat Nicolaescu la BBC.
Acest tip de credite se acorda in RON, EUR sau USD si cuprinde doua variante, prima impunand beneficiarului sa-si vanda imobilului detinut in proprietate in scopul rambursarii creditului intr-o singura transa (avans minim de 25% din valoarea investitiei, termen maxim de restituire 12 luni pentru cumpararea de imobile si 24 de luni pentru construirea de imobile), iar cea de a doua varianta presupunand doar finantarea achizitiei ori a constructiei celui de-al doilea imobil (25% din pretul imobilului este suportat de beneficiar, perioada maxima de rambursare variaza intre 20 si 25 de ani, in functie de moneda in care se acorda creditul), iar dobanzile sunt cuprinse intre 10% si 16,5%.
Chiar daca a declarat ca ar fi de-a dreptul „bucuros” daca Stolojan s-ar „alatura” liberalilor, sursele interne afirma sus si tare ca Tariceanu s-ar fi lipsit bucuros de ambele variante.
Referitor la problema organizarii alegerilor anticipate, Emil Boc a explicat ca mecanismul include fie demisia premierului, fie adoptarea unei motiuni de cenzura in Parlament, dar ca, deocamdata, nici una dintre variante nu este posibila.
Chiar si in cazul ratarii „prioritatilor”, PNL tot nu a admis sa recurga la alegeri anticipate - „solutie extrema” in opinia lor si care poate fi inlocuita cu alte variante, mai putin drastice si nedezvaluite pana acum.
Revenind la atat de controversatele stenograme, Gusa are doua variante privind inregistrarea acestora precizand ca stenogramele sedintelor Biroului Executiv Central al PSD ar fi putut fi inregistrate de serviciile secrete sau de catre cineva din interiorul partidului, cea de doua varianta fiind mai putin plauzibila.
La reuniunea organizata la Hotel Howard & Johnson de MAE, Tariceanu a avertizat ca integrarea in Uniunea Europeana la momentul 1 ianuarie 2007 este obiectivul fundamental al Romaniei, Guvernul neavand variante de rezerva in conditiile ratarii acesteia.
Acesta a precizat ca o asemenea discutie n-a avut loc in cadrul PNL si ca exista mai multe variante de lucru.
Insa, chiar de saptamana trecuta, s-a vehiculat ca, intr-un final, dintre atatea variante si lupte mute date intre sustinatorii lui Dan Radu Rusanu, Titus Gheorghiof si Mona Musca, castiga un al patrulea:
"Ai doua variante. Reduci personalul sau reduci salariile. Guvernul a ales un mix. A decis sa inghete salariile in 2010 si sa disponibilizeze unele posturi.
Cei mai vehementi sustinatori ai acestei variante ar fi fost prefectii care sunt si sefi ai unor filiale PNL: Ovidiu Draganescu, prefectul de Timis, Orest Onofrei, prefect de Suceava, Gavril Soran, prefect de Caras-Severin, si Cristinel Bagiu, prefect de Buzau.
Programul de guvernare al PSD, care este in doua variante, una de 50 de pagini si alta de 150 de pagini, este facut de toata lumea aceasta.
google-analytics.com