Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (2.64 secunde)
Poti gasi o multitudine de variante, in functie de ceea ce iti doresti: ... Disponibila in 4 variante: Extra Fresh, White, Herbal, Mouthwash Incearca o explozie de prospetime cu Complete 7 Extra Fresh, pentru mai multa incredere in interactiunea cu prietenii tai.
TIMPUL de care dispui te poate orienta catre o gradinita situata in apropierea locuintei si te face sa optezi pentru una dintre cele trei variante de program:
Berbec Berbecul simte nevoia de o schimbare si are variante pentru saptamana aceasta: ... Sagetator Sagetatorul are de asemenea doua variante:
Ultimii doi sunt variante populare ale sfantului recunoscut de toti crestinii. ... Diferentele dintre cele doua variante sunt enorme. San Nicoara este patronul soldatilor, al marinarilor, al fetelor sarace, despre el exista legende, oamenii ii adreseaza rugaciuni.
In mod firesc, dorim sa consumam cele mai sanatoase variante de ou si asa a aparut intrebarea care este mai bun: ... Aceastea sunt cele mai comune variante, dar exista altele cu adevarat ciudate.
- Masuratorile efectuate la o ora dupa ingestia berii au indicat o variatie a indicatorilor mai ridicata decat in cazul variatiilor masurate la un interval de o luna, dar potentialul efect pozitiv al consumului moderat de bere revelat de studiu ramane valabil in ambele variante, a completat dr.
Am lucrat la mai multe variante de amendamente. ... Coalitia va lua in dezbatere una din cele 4 variante. Cu certitudine nu va ramane doar rata inflatiei, a spus Ministrul Muncii.
Pomana porcului are multe variante de preparare, esential fiind insa faptul ca se foloseste exclusiv carne de porc. Poti alege ceafa, pulpa sau pieptul animalului, in functie de preferintele personale.
Calcule si variante. ... Mai sunt si alte variante, una singura parand deloc realizabila, si anume cea cu PSD si PRM.
Tare neam de maimute si retardati trebuie sa ne considere proteveii cand au gandit sa ne jigneasca de Ziua noastra Nationala cu un imn distorsionat in mai multe variante.
Spre care dintre aceste doua variante inclinati? A.B.: In nici un caz nu se poate sustine ca dl. Corneliu Vadim Tudor a parasit partidul, nu aceasta a fost intentia.
Extrem de important este ca, in ambele variante, Iliescu este practic tot infrant. Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
Vicepresedintele PNL Mona Musca sustine ca exista mai multe variante in ceea ce priveste fuziunea PNL cu PD.
Ramane de vazut daca cei doi pioni nu-si vor exagera totusi importanta si, nauciti de intensa curtare, nu vor intrece peste masura pretentiile, in asa fel incat sa se ajunga la alegeri anticipate mult mai devreme decat prognozeaza pana si cei mai inflacarati adepti ai acestei variante.
saptamana aceasta va fi marcata nu doar de duelul Basescu-Nastase, ci si de tot felul de zvonuri si variante guvernamentale, inclusiv intrigi bagate atat Uniunii PSD+PUR cat si Aliantei "D.A”.
Acestia, la cateva ore distanta unul de altul, au lansat pe piata ideea "salvatoare” a unui Guvern de larga coalitie nationala, de parca mixtura de 3-4 partide, inevitabila in oricare dintre variante, nu ar fi fost suficient de complicata.
Dupa patru ore de discutii, cele doua parti nu au reusit sa se inteleaga asupra vreuneia dintre variante si s-a stabilit ca problema sa fie transata prin votul plenului.
“Am avut trei variante: sa mergem singuri, cu PNL-PD sau cu PSD. Am discutat cu liderii Aliantei D.A., respectiv cu Theodor Stolojan si Traian Basescu, de mai multe ori, dar numai primul s-a declarat ferm in favoarea aliantei cu PUR“.
Trei variante In privinta prezentarii proiectului in cadrul congresului PNL din februarie, Valeriu Stoica a precizat ca sunt trei solutii posibile.
In afara de Elena Francu, toti ceilalti directori de servicii descentralizate sunt cu semnul intrebarii In privinta serviciilor deconcertate, daca Dan Culetu nu a vrut (ori poate ca inca nu are ok-ul de la Bucuresti sau poate nu are inca toate numele…) sa dezvaluie care sunt schimbarile pomenite, in schimb, gura lumii a vehiculat mai multe variante.
google-analytics.com