Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (3.05 secunde)
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Productia va începe în luna mai, iar comercializarea va demara din iunie în România si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pâna la sfârsitul anului, pe 40 de piete, a declarat directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont, aflat la salonul auto elvetian.  Aceleasi motorizari ca la Logan Dacia Sandero va fi disponibila în patru variante de motorizare, respectiv doua pe benzina si doua diesel.
Cu toate acestea, in timpul discutiilor sindicatul a inaintat patronatului spre analiza inca doua variante privind majorarea salariilor. "Daca prima cerere nu este agreata de catre patronat, sindicatul nostru a propus alte doua variante de cresteri salariale.
El anunta la acea data ca firmele Deloitte si Bostina si Asociatii au finalizat strategia de privatizare a companiei si au propus ministerului doua variante.
Megane este disponibil in trei variante si cu trei versiuni de echipare, la preturi ce pornesc de la 12. ... Cele trei variante de echipare sunt Expression, Dynamique si Privilege, dotarea standard a versiunii de intrare in gama, Expresion, fiind foarte generoasa.
Ministrul a declarat ca s-au luat in calcul mai multe variante pentru realizarea centurii municipiului Craiova. ... "S-au luat in calcul trei variante pentru traseul acestei rute ocolitoare.
000 de autoturisme programate, iar in prezent Ministerele Mediului si al Finantelor cauta noi variante pentru acest program. "Am dat deja spre discutie Ministerului Finantelor Publice mai multe variante de lucru.
Exista variante mai bune, variante mai nefericite, mai rapide, mai lente, mai scumpe sau gratuite. Slabe sanse sa fie de ajuns una singura, iar in cazul in care functioneaza un amestec consistent din toate, banii tot vor parea mult mai scumpi decat pana acum.
"Va mai pot da vreo cinci sau cincisprezece variante care au fost discutate ieri sau acum o luna si jumatate. ... Cei care s-au opus acestei variante, sub amenintarea ca vor parasi Coalitia, au fost liderii UDMR.
Compania este pregatita sa lanseze si alte variante de crema:
4.NVIDIA GeForce Go 8500 si 8600 - doua variante mainstream pentru platforme mobile. Toate acestea sunt prezentate in premiera de catre MSI si nu sunt variante sample ci chiar produse in cadrul companiei.
Sute de variante ale iPhone 5 s-au desenat si au invadat internetul. Apple, masina de marketing asamblata piesa cu piesa de Steve Jobs, functioneaza perfect in continuare.
Indiferent daca vreti sa vedeti notitele online, daca aveti un desktop cu Windows, un Mac, iPhone, iPad, Android sau Windows Phone, www.onenote.com este portalul catre toate aceste variante.
Poate fi ACHIZITIONAT in doua variante Dispozitivul, IntelR Compute Stick, masoara doar 10 cm, ruleaza pe Windows si Linux si transforma intr-un PC functional orice ecran sau televizor, doar cu ajutorul unui cablu HDMI, relateaza capital.ro.
in editarea paginii sau postului se selecteaza textul pe care se va pune linkul pentru download-ul fisierului sau se pune mouseul in locul in care se va scrie textul, sunt deci doua variante: ... Cum am spus la punctul 1 sunt doua variante:
Italienii au fost chemati, doua zile la rand, 2 si 3 iunie, sa aleaga una din cele doua variante de organizare statala:
Cadoul nu este conditionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE. Cadoul roz: 1 cadou la alegere din 4 variante oferite! ... Din nou cadouri la alegere din 4 variante oferite!
1 cadou la alegerea din cele 4 variante oferite! ... 1 cadou garantat + 1 cadou la alegere dintre cele 3 variante oferite!
Expertii au repetat experimentul in mai multe variante, afisand pe "cer" doar stelele cele mai luminoase, aratand doar banda difuza a Caii Lactee sau aratand cerul complet. ... In toate celelalte variante, timpul necesar traversarii era mult mai mare.
Noua pasta de dinti Blend-a-med 3D White Luxe este disponibila in 3 variante: ... Noua pasta de dinti Blend-a-med 3D White Luxe este disponibila in 3 variante:
google-analytics.com