Cautare

758 de rezultate pentru "variante" (2.55 secunde)
Consilierul prezidential Claudiu Saftoiu a declarat la o emisiune televizata ca o posibila amanare a datei integrarii Romaniei in Uniunea Europeana "nu este privita cu panica la nivelul Administratiei prezidentiale", Presedintia lucrand pe ambele variante:
Si ca sunt trei variante posibile: ... El da si alte variante: cele doua tari sa adere la data stabilita, ori Romania sa adere la termen, iar Bulgaria sa fie amanata pentru 2008.
12 cauze posibile In iunie 2017, Ross Pomeroy, redactor al publicatiei RealClearScience, a postat pe net o lista cu variante de raspuns, intitulata: ... Iata aceste variante:
Taur Influentele sunt atat de complexe, incat vei avea senzatia ca nu stii ce sa alegi din atatea variante. ... Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.
Aceasta problema, sub cele trei variante ale sale, a preocupat din cele mai vechi timpuri deopotriva matematicieni, filozofi, muzicieni, scriitori. ... Toate cele trei variante ale problemei implica transcendenta in planul fantasticului sau al imaginarului, de aici si imposibilitatea rezolvarii lor.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, va prezenta presedintelui Traian Basescu, intr-o viitoare sedinta a CSAT, mai multe variante prin care "pot fi respectate angajamentele Romaniei", una dintre acestea vizand redimensionarea trupelor din afara granitelor tarii si retragerea din Irak.
"Vad trei variante de evolutie a gruparii 'platformistilor': ... trei - incorporarea lor in PD", a spus Vosganian, care a apreciat ca "ultimele doua variante nu sunt deloc bune".
Din delegatie vor face parte specialisti ai partidului pe tema diferitelor variante de vot. ... Un alt argument invocat de Diaconescu pentru a sustine aceasta afirmatie a fost cel conform caruia adoptarea unei variante de vot uninominal poate fi rezolvata in Parlament.
Singura solutie pentru ca viitorii parlamentari sa fie alesi prin vot uninominal este ca principalele partide din Parlamentul Romaniei, PSD, PNL si PD, sa cada de acord asupra unei variante comune de sistem de vot. ... Si exista doua variante:
Prin scrisoarea sa, presedintele a atras atentia ca relatiile din interiorul coalitiei de guvernare s-au deteriorat, iar in acest context a propus doua variante de depasire a crizei:
Presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula apreciaza ca, in postura in care se afla acum, liderul PSD, Mircea Geoana, are de ales intre trei variante de a se face de ras. ... Potrivit acestuia, cele trei variante pe care Geoana le are in fata sunt:
Senatorul a mai afirmat ca PNL poate scoate pe piata chiar ti patru variante pentru nominalizarea unui titular in functia de ministru al Justitiei, iar una dintre aceasta varianta poate fi reprezentata de nominalizarea unui candidat apolitic.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Seful PNL Gorj a mentionat ca Negut a dorit sa candideze doar pentru un colegiu pentru care el isi manifestase anterior intentia clara, Morega sustinand ca i-a propus sefului Corpului de Control al Guvernului alte variante pentru alte colegii, toate fiind insa refuzate.
Exista foarte multe variante, insa, daca nu se va accepta programul nostru de guvernare, precum si cel de anticriza elaborat de noi, atunci vom trece in Opozitie", a declarat liderul liberalilor bihoreni.
Dupa o dezbatere, in care au fost prezentate argumente pro si contra, si mai multe variante de modificare de Statut, prin votul CEXN, cu 24 de voturi ‘pentru‘ 12 ‘impotriva‘ si doua abtineri a fost aleasa varianta ca echipa de conducere a PSD sa fie aleasa pe o lista.
Totusi, din bucatele de puzzle, doua variante mari si late par sa se desprinda: ... Daca nu cumva s-au imbinat armonios ambele variante.
El sustine ca sunt trei variante prin care Romania ar putea avea asigurata o guvernare competenta: ... "Din punctul nostru de vedere sunt trei variante.
O alta treime cauta variante in afara actualei clase politice mergand de la un guvern de tehnocrati pana la optiuni gen "alte variante" sau un guvern de tineri.
google-analytics.com