Cautare

4079 de rezultate pentru "variante extrase 20 08 2009" (3.33 secunde)
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Pentru cei care doresc o informare completa legata de desfasurarea celei de-a doua reuniuni a Clubului de la Bucuresti, va prezentam extrase de pe blogul www.ioniliescu.wordpress.com.
Astfel, intr-o autobiografie, scrisa de mana si datata 20 decembrie 1983, Cristian Diaconescu da referinte exacte despre imprejurarile in care s-a intersectat cu Securitatea: ... Fisele extrase din mapa profesionala a Ministerului Justitiei vorbesc despre activitatile sale pe linie politico-ideologica.
- (1) Presedintele Consiliului de monitorizare stabileste prin ordin procedura de selectie a celor 20 de experti independenti, precum si continutul protocolului-cadru ce va fi semnat cu expertii independenti. ... 20.
Astfel, productia va putea sa creasca de la 1.830 de milioane Nm3 la 2.427 de milioane Nm3, aducand practic un plus de 597de milioane de Nm3 de gaze naturale extrase.
Albumul contine 12 piese, (inclusive single-ul "Am uitat cum arati"), extrase in principal de pe albumele "Fara teama" si "Lanturile", care au consacrat trupa in perioada ’90-‘94 si va fi lansat printr-un turneu european, in perioada 16 - 18 mai, la Bruxelles, Luxembourg si Paris.
Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal.
Rezumam mai jos cateva extrase dintr-un interviu pe care l-a dat canalului NOVA al Public Broadcasting Service, ca si cateva fragmente dintr-un articol scris inainte de moarte.
Puteti citi in continuare cateva extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
Despre acest personaj care pare a fi un golem gata de a fi in slujba oamenilor de afaceri apatrizi care urasc tarile lor in general si Franta in particular, imi permit cateva remarci extrase din experinata mea personala de francez nascut in strainatate si care si-a petrecut aproape toata viata in afara Frantei.
Santilli a afirmat ca acestea erau extrase din filmul original, din anul 1947, cu autopsia extraterestrilor. Din pacate, cadrele nu erau insotite de niciun mijloc de autentificare, ceea ce le facea lipsite de orice valoare.
Hawkins Extrase: - Consecintele renuntarii sunt surprinzator de rapide si de subtile, insa efectele sale sunt foarte puternice. De multe ori renuntam la un sentiment sau la altul insa avem impresia ca nu am facut-o.
O serie de religii sau secte poseda carti sfinte despre care se spune ca au fost revelate sau dictate, de o inteligenta nepamanteana, in antichitate sau mai recent, extrase dintr-un fond de intelepciune de acelasi tip.
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara.
Centrul din Valcea a avut arondat mai multe localitati si va pot spune ca noi preconizam ca va dura cate 20 de minute pentru a completa fiecare cerere. ... Cererile care intra la control vor veni de la APIA Centrala si vor fi extrase din calculator in mod aleatoriu.
In sustinerea afirmatiilor, GIP prezinta extrase din ceea ce a fost prezentat drept un dosar de cadre al unui fost ofiter de Securitate, Mihai Avramides, care nu se regaseste la CNSAS si in care se face referiri inclusiv la o serie de alte dosare, precum cel de urmarire informativa denumit "Carma" (privind reteaua informativa formata in cea mai mare parte din navigatori), a carui existenta a fost negata de SRI.
El a mai adaugat ca "domnisoara necunoscuta" care a amestecat plicurile in bolul de sticla transparent din care au fost extrase apoi de catre presedintele BEC l-ar fi insotit la venire pe Gheorghe Florea.
Gazoductul urmeaza sa transporte gaze extrase din Asia Centrala, prin Turcia, catre Europa Centrala. Potrivit celor mai recente estimari, Nabucco va necesita investitii in valoare totala de aproape opt miliarde de euro.
google-analytics.com