Cautare

4079 de rezultate pentru "variante extrase 20 08 2009" (3.19 secunde)
Gazoductul urmeaza sa transporte gaze extrase din Asia Centrala, prin Turcia, catre Europa Centrala. Potrivit celor mai recente estimari, Nabucco va necesita investitii in valoare totala de aproape opt miliarde de euro.
Pentru a intelege cat de aproape este PSD de repetarea totala a scenariului de la congresul din 2005, va supunem atentiei cateva extrase din discursul rostit atunci de Ion Iliescu, la Consiliul National care a avut loc nu mult dupa congres.
Puteti citi in continuare extrase din articol. '"Inteleptii" predecesori ii pregatesc liderului PSD Victor Ponta o surpriza in perspectiva Congresului din octombrie.
Ii asigur pe adversarii sai politici, care ne spun acum ca s-au regasit in poezia lui Adrian Paunescu, ca se vor regasi cu prisosinta si in urmatoarele versuri extrase din poezia "Ruga pentru Romania":
Ce concluzii pot fi extrase din afirmatiile de mai sus? Daca toate cele de mai sus sunt adevarate, atunci stim cum ar trebui in mod ideal sa fie reformat PDL.
Membrii Centrului de Comunicare Dolj si politisti din cadrul Compartimentului Analiza si Prevenire a Criminalitatii au fost prezenti in Piata orasului Segarcea si in Targul de saptamana din municipiul Bailesti, unde au distribuit catre cetateni aproximativ 2000 materiale promotionale continand extrase din actele normative ce reglementeaza desfasurarea campaniei electorale si a scrutinului electoral.
Circula zvonuri potrivit carora Merkel, indignata, a lasat la o parte extrase ale cartii publicate in ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, dupa ce a citit doar cateva randuri.
Publicam mai jos extrase din articol, din care rezulta cum distinsul liberal a colaborat cu Securitatea. Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
Pe de alta parte, ING Bank a introdus, in premiera pe piata romaneasca, conceptul Self’Bank, prin care clientii bancii, persoane fizice, au acces la automate bancare care le ofera o serie de servicii in plus fata de clasicele ATM-uri, precum depuneri de numerar, transferuri de sume in conturi, tiparirea de extrase de cont, schimb valutar.
Titularii acordurilor petroliere achita catre bugetul de stat o redeventa petroliera care cuprinde o parte din valoarea productiei brute extrase, in cazul exploatarii zacamintelor, si o cota de 5% din veniturile acumulate din transportul petrolului si operatiunile efectuate prin terminalele petroliere.
Inainte de inchiderea programului de lucru cu clientii, pentru fiecare client se vor elibera extrase de cont cu soldul actualizat pentru toate conturile active atat in lei vechi (fara rotunjire), cat si in lei noi (incluzand rotunjirea si conversia).
Inainte de inchiderea programului de lucru cu clientii, pentru fiecare client se vor elibera extrase de cont cu soldul actualizat pentru toate conturile active, atit in lei vechi (fara rotunjire), cit si in lei noi (incluzind rotunjirea si conversia).
Compania urmareste prin aceasta achizitie sa-si stabilizeze nivelul de titei si de gaze extrase pana in 2010. Conducerea firmei a precizat ca nu se are in vedere un obiectiv anume, ci unul fie pe piata romaneasca, fie pe cea internationala.
Prin prospectarea terenului, cele doua companii spera sa descopere noi rezerve de gaze naturale si sa-si extinda capacitatile de depozitare subterana a gazelor extrase.
Aproape doua mii de persoane solicita zilnic extrase de cont. Din acest motiv, programul functionarilor a fost prelungit, dar a fost suplimentat si numarul de ghisee.
Primele cantitati de carbune au fost extrase in 1792, dupa ce copiii unui taietor de lemne, au descoperit, din intamplare, filonul de carbune.
Pentru acoperirea varfurilor de consum s-a constituit depozitul de la Urziceni, de unde insa nu pot fi extrase gaze decat daca temperaturile scad sub minus 10 grade Celsius sau cand livrarile din import vor fi sub nivelul contractat de furnizorii externi.
Aceasta ieftinire a gazelor naturale incepand cu 1 ianuarie 2007 se datoreaza mai multor factori, printre care eliminarea impozitului pentru gazele naturale extrase de pe teritoriul Romaniei, scaderea cu aproximativ 12 USD/1000 mc de gaze a pretului de achizitie a gazelor din import, evolutia favorabila a cursului de schimb leu-dolar si aplicarea noilor tarife de distributie pentru anul 2007.
Precizam ca reportul actual la categoria I ajunge la aproximativ doua milioane de euro, iar pentru a castiga este nevoie ca toate cele sase numere extrase sa fie prezente pe un bilet.
Dar acest fapt depinde foarte mult de rapiditatea obtinerii dovezilor de venituri (adeverinte de salariu, extrase de cont etc.) si de natura garantiilor, acolo unde ele sunt cerute.
google-analytics.com