Cautare

73 de rezultate pentru "vanzatori" (2.65 secunde)
Unii dintre comerciantii de astfel de podoabe se gasesc la colt de strada, in piete sau sunt vanzatori ambulanti. "Acesti vanzatori ajung sa-si vanda marfa cu succes pana si la Ministerul Finantelor.
Mai multi sateni din nordul judetului au fost inselati zilele trecute de un grup de vanzatori ambulanti care s-au recomandat a fi "voluntari care distribuie ajutoare".
Initiativa legislativa ii apartine deputatului PSD, Mihai Apostolache, care spune ca, in ultima vreme, tot mai multi vanzatori dau rest orice altceva, dar nu bani, obligandu-i pe clienti sa primeasca tot felul de produse in loc de rest.
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
Majoritatea protestatarilor faceau parte dintr-un grup de aproximativ o suta de pensionari militari, care au scandat "Cuza cel Mare, Basescu Dezbinare", "Vanzatori de tara".
"Greutatea" leului ii va face pe vanzatori sa ne dea tot restul... Guvernatorul bancii centrale sustine ca noua formula de cupiuri va incuraja inapoierea restului de catre comercianti, precum si afisarea de preturi exprimate cu zecimale.
In relatiile zilnice dintre vanzatori sau prestatorii de servicii si clienti se intampla destul de des ca primii sa respinga bancnotele care prezinta deteriorari vizibile, cea mai des intalnita fiind bancnota rupta partial.
O alta categorie de vanzatori sunt aceia care asteapta sa isi instraineze proprietatile imobiliare unor straini, odata cu integrarea Romaniei in UE, deoarece exista zvonuri conform carora preturile imobilelor si al terenuri vor exploda dupa 2007.
Numai ca discutia aceasta a iscat si controverse intre vanzatori si clienti. “Daca iti cumpar ceva, imi dai rest lei noi, nu vechi.
Conform procedurii, Opcom, institutia care intermediaza contractele de vanzare-cumparare, primeste de la vanzatori forma agreata a contractelor si ofertele de vanzare, care includ pretul minim.
Iar pregatirea unor astfel de vanzatori de produse bancare cere timp", ne-a declarat Sevastian Stefan. Cunoasterea unor sisteme de informatizare IT, detinerea unor cunostinte solide financiare, care nu pot fi capatate "la orice facultate", comunicativitate, capacitate de asimilare ridicata sunt doar cateva dintre calitatile noului specialist bancar.
Cert este ca brokerii profita din plin de afluxul de vanzatori si unii dintre ei si-au deschis sedii chiar vizavi de sediul Registrului.
Pentru promovarea produselor, nu este nevoie ca firmele sa-si deplaseze personalul in complexul expozitional, deoarece societatea dispune de echipe de vanzatori specializati.
Au fost verificati 1.197 de agenti economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori). La 925 de agenti economici dintre cei 1.197 controlati, reprezentand 77,27 % din totalul controlat, s-au depistat abateri de la prevederile legale.
Controlul s-a desfasurat la 81 de agenti economici din judetul Bihor, cuprinzand doi importatori si 79 de vanzatori de articole textile.
Controlul s-a desfasurat la 40 de agenti economici din Bihor, cuprinzand doi producatori, doi importatori si 36 de vanzatori de articole de incaltaminte.
Mai raman in joc SC C&D Impex SRL, firma controversatilor frati Hristu si Constantin Chicheanu, respectabili vanzatori de tigari si cafea si absolut anonima SC Diro General SA.
Unii vanzatori considera imbunatatiri si cablul si RDS-ul", a declarat Bibina Dica, directorul agentiei imobiliare Biros Imob. Numarul modificarilor aduse la un apartament neimbunatatit, pentru a-l transforma in unul imbunatatit, poate fi insa mult mai mare.
Mai mult, de la 1 ianuarie 2007 taxele notariale vor fi majorate cu circa 16%, iar din aceasta cauza preturile apartamentelor vor fi automat majorate cu acest procent de catre vanzatori.
"Noi am suspendat vanzarea de polite RCA prin vanzatori volanti inca de anul trecut. Aceasta este politica firmei", a spus Marius Flori, director Asirom SA - Sucursala Dolj.
google-analytics.com