Cautare

1656 de rezultate pentru "vama veche pitesti" (3.10 secunde)
Autoritatea Nationala a Vamilor pedepseste firmele pentru o greseala pe care tocmai Vama a comis-o in urma cu cinci ani.
Parea a fi geloasa pe marea de oameni care s-a adunat la Vama Veche, la cea de-a X-a editie Folk You! ... Trei zile, Vama a fost ocupata! In Vama s-a cantat si s-a sperat intr-o lume mai buna. ... a devenit Vama sufletului a mii de oameni.
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
TVA ar putea fi achitata in vama, din 15 aprilie, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de OUG.
Statiunea Vama Veche a fost, pur si simplu, blocata. ... Vama Veche e inerta aproape toata vara, cu exceptia perioadei in care se desfasoara Festivalul Folk You! ... E o batalie pe fiecare centimetru patrat din Vama, in aceasta perioada.
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
De pe 15 aprilie, firmele care importa din afara UE vor plati TVA in vama, iar cele care aduc marfuri din spatiul comunitar depun TVA garantie pana demonstreaza ca produsele nu au ajuns in economia subterana.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a propus ieri in Guvern reintroducerea platii TVA la vama pentru importurile din state non-UE.
TVA pentru marfurile importate din tarile non-UE va fi achitata in vama, incepand de azi, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare de la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui act normativ emis de Ministerul Finantelor Publice.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
• folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 -i 201 lei) • lipsa centurii de siguranta - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • oprirea in loc nepermis - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • stationarea in loc nepermis - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • depasirea vitezei legale cu 20-30 km/h - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 30-40 km/h - 4 puncte de penalizare si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402 - 536 lei) • depasirea vitezei legale cu 40-50 km/h - 6 puncte de penalizare si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h - permis retinut si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • trecerea pe culoarea rosie a semaforului - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate pietonilor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate autovehiculelor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • circulatia pe contrasens - permis retinut si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402-536 lei) • conducerea sub influenta bauturilor alcoolice - permis retinut si amenda intre 660 si 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Importatorii romani care aduc marfa din tari din afara Uniunii Europene vor plati in vama taxa pe valoarea adaugata pentru importuri, incepand de luni, 15 aprilie, dupa cum reaminteste un post de televiziune.
Statul si-a majorat cu o treime veniturile, pe baza reintroducerii TVA in vama, a eliminarii masurilor simplificate in constructii si a inflatiei.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! ... Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, in zona Amphora, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, dr.
In scurt timp, in urma controalelor efectuate, s-a constatat ca in aceeasi perioada Alcoolprod a efectuat 29 exporturi de alcool, din care 20 ar fi urmat sa iasa prin vama Halmeu, opt pe la vama Albita si unul pe la vama Siret.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
google-analytics.com