Cautare

1430 de rezultate pentru "valori" (3.19 secunde)
Actiuni Romgaz ar putea fi listate in 2005 Potrivit ultimelor declaratii facute de Stere Farmache, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, ar urma ca din acest an un pachet de minimum 5% din capitalul social al Romgaz sa fie listat la bursa.
Semn de sanatate al economiei romanesti, leul a redevenit insemn national, incheirea tranzitiei economice, readucerea economiei romanesti la valori europene - au fost aprecierile presedintelui Basescu, ale premierului Tariceanu si ale guvernatorului BNR Mugur Isarescu, la momentul lansarii leului greu.
Sistemul de valori din 1959 reflecta elementele unei tari comuniste. Acum intram intr-un alt sistem de valori cu preturi europene.
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
S-a mai decis ca asigurarea sa acopere riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si furtuna pentru sume de asigurare de valori diferentiate pentru mediul urban si mediul rural, care se vor indexa anual.
„Acest concurs si-a propus sa demitizeze Uniunea Europeana...Oamenii care „europenizeaza“ Romania sunt cei care aplica in mod firesc, in rezolvarea problemelor, valori europene precum solidaritatea, cooperarea, spiritul civic, respectul pentru traditie, protectia mediului inconjurator.
Potrivit unui comunicat transmis de Sicomed Bursei de Valori Bucuresti, transferul titlului de proprietate asupra actiunilor Venoma va avea loc „dupa indeplinirea unui numar de conditii suspensive“, printre care aprobarea adunarii generale a actionarilor Zentiva, programata pentru octombrie.
Fuziunea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu Rasdaq ar putea fi finalizata in acest an sau cel mai tarziu la inceputul anului viitor, in functie de termenul in care vor fi obtinute aprobarile din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) si a Registrului Comertului, a declarat presedintele Comitetului Bursei, Sergiu Oprescu, citat de Mediafax.
Potrivit reprezentantilor companiei, BCR Expert va urmari atragerea de investitii pe termen lung, mai mari de 18 luni, investitii care se vor face preponderent in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Vineri de exemplu, indicele BET-C, care reflecta tendinta generala a titlurilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a inregistrat un nou maxim istoric, in contextul unei valori mai reduse a tranzactiilor.
Cele mai mari valori au fost consemnate la importurile de carne de porc - 269,2 milioane de euro, in crestere cu 69% fata de 2004, tigarete si tutunuri brute - 217 milioane de euro, mai mult cu 16,6%.
Cele cinci societati de investitii financiare (SIF) au fost suspendate ieri de la tranzactionarea la Bursa, dupa ce Comisia de buget, finante, banci din Camera Deputatilor a adus miercuri un amendament la actul normativ care reglementeaza pragul de detinere la capitalul SIF, potrivit unui anunt al Bursei de Valori.
De acest bonus beneficiaza posesorii de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR Master Card (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 300 RON pe luna.
Actionarii majoritari vor putea hotari delistarea companiei de la Bursa doar daca in urma derularii unei oferte publice ajung la o participatie de peste 95% din capital, a declarat Agentiei Mediafax directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Indicii bursieri au inregistrat, pentru a doua zi consecutiv, valori negative. ... Pana si tranzactiile celor mai active companii listate, cum ar fi Rompetrol Rafinare Constanta si Petrom Bucuresti, au stagnat sau au inregistrat valori in pierdere.
Acestia si-au expus punctele de vedere in cadrul unui seminar organizat ieri la sediul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Aceste valori sunt insa greu de realizat la o masina de serie, in sensul ca greutatea bateriilor pentru a realiza energia necesara ar duce greutatea totala a sasiului la valori excesive.
Conducerea societatii a informat ieri Bursa de Valori Bucuresti despre situatia creata si a anuntat ca pe 23 august actionarii sunt chemati sa se intruneasca pentru a vota completarea componentei CA. ... Electroputere Craiova este listata la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti.
Castig de pana la 300% Tranzactiile la Bursa sunt realizate de societatile de servicii de investitii financiare (SSIF) care intermediaza cumparari si vanzari de valori mobiliare tranzactionabile (actiuni cotate) la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Fiecare combinatie de diferite valori ale creditului si a perioadei de rambursare rezulta in valori diferite ale DAE, chiar pentru acelasi produs bancar.
google-analytics.com