Cautare

1430 de rezultate pentru "valori" (6.73 secunde)
dovada o constituie marile valori modelate de scoala romaneasca in perioada interbelica. Dar acest invatamant, bazat pe cultura clasica, pe umanismul luminat al marilor valori ale culturii, a fost bun pentru o anumita perioada istorica. ... Solicita ea valori morale, intelectuale, profesionale?
Aceste valori scad proportional cu numarul conflictelor de trafic generate de trecerile pentru pietoni, relatii de stanga, obiective cu acces la drum sau traversarea localitatiilor.
Oameni si valori, nu bani Masurile de austeritate din acest an au modificat nu doar dezechilibrele bugetare, ci si dezechilibrele generate de spirala promisiunilor.
Candidatura lui Marian Munteanu este considerata, in 2016, o ofensa adusa valorilor democratice ale societatii in care traim pentru ca a avut si are simpatii pentru curente de orientare fascista, de care nu s-a dezis niciodata, promoveaza un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste incompatibil cu valori democratice si chiar Constitutionale s.c.l., s.c.l., s.c.l.
Pe baza rapoartelor realizate de catre Ernst&Young, Bursa de Valori a fost evaluata la 80 de milioane de euro, fata de 16 milioane, la cat a fost evaluata anul trecut.
Indicele general al Bursei de Valori Bucuresti a atins, luni, un nou maxim istoric. Cotatiile actiunilor listate la bursa au crescut, in medie, cu aproape 20% fata de inceputul anului.
OSCAR a dezvoltat RO, un brand de franciza gandit sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR. Aceleasi valori, o noua calatorie
Chelaru a adaugat ca gestul a fost facut si din "necesitatea coagularii tuturor formatiunilor politice care pleaca de la valori comune, valori care devin numitori comuni pentru o posibila, dar reala, actiune politica viitoare".
O mare parte din LED-uri ofera si ele valori de minim 120Hz, ceea ce este mai mult decat suficient pentru majoritatea utilizatorilor.
Ulterior, pana la sfarsitul perioadei de prognoza, temperaturile maxime se vor mentine relativ constante, la valori medii de 22-24 de grade.
Valori patriarhale reintarite de grupul de apartenenta care mentin solidaritatea masculina prin mesajul ca actiunile sunt acceptate de grup;
Directorul ICA Gheorghe Mencinicopschi a fost acuzat de complicitate la infractiunea de stabilire a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a institutului, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Media minimelor va scadea de la 11 la 5 grade, in primele 3 dimineti (19 - 21 septembrie), cu valori intre 5 si 7 grade, pana la finalul primei saptamani, apoi de 7 - 8 grade.
Se prefera ca unele valori sa fie mari, iar altele mici. ... De asemenea, retineti ca daca nu va faceti analizele pentru panoul lipidic à jeun (pe nemancate), celelalte valori pot fi calculate.
Tensiunea arteriala (TA), care indica presiunea din interiorul vaselor de sange, se masoara la brat si se determina doua valori: ... Tinta terapiei trebuie sa fie obtinerea unei valori a TA sub 140/85 mmHg (iar la diabetici sub 130/80 mmHg).
Totodata, el a declarat ca nu va mai candida la nicio functie de stat sau pe linie de partid, dar a spus ca este o neghiobie ca PSD "sa se debaraseze de anumite valori".
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Putem vorbi ca romanii sunt (suntem) meschini, declarand ca vrem liniste si pace in tara, dar votand pentru un agent disturbator, sau chiar mai rau, poate suntem un popor trecut peste o anumita limita de alienare, in care paranoia si schizofrenia ne creaza un tablou de false valori si o perceptie eronata a realitatii.
Patru barbati mascati au intrat prin efractie ieri noapte in Institutul National de Cercetare Chimica si Petrochimica, unde au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din incinta.
Nu am vazut valori, nu am vazut doctrina, nu am vazut ... ... In schimb, pentru un partid care ar avea doctrina si valori, si nu s-ar tine doar de putere, valabila este doar una din optiuni.
google-analytics.com