Cautare

1430 de rezultate pentru "valori" (3.73 secunde)
Pana la sfarsitul primei saptamani de prognoza, atat temperaturile maxime, cat si cele minime, se vor mentine relativ constante, la valori medii de 23-24 de grade in cursul zilelor, si de 13-14 grade, pe parcursul noptilor.
Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub normele climatologice local in sudul, sud-estul, estul si vestul tarii, iar in centru si nord sunt posibile cantitati peste mediile multianuale.
DECEMBRIE 2016 In Decembrie, temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma, in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si in sud-est.
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Urmeaza un nou proces de incalzire, ce va culmina in jurul datei de 5 martie, atunci cand media temperaturilor maxime va reveni la valori de 17-18 grade.
CRISANA La inceputul intervalului de prognoza regimul termic va fi caracterizat de valori ale temperaturilor maxime de 4-6 grade si minime in jurul a 0 grade, in medie regionala.
In luna decembrie, temperatura medie lunara va avea valori apropiate de normalul climatologic, local mai coborate in regiunile centrale si nord-estice, dar si mai ridicate in sud-est.
Ce se intampla cu vremea in Saptamana Mare In Banat si Crisana, dupa o crestere a temperaturilor care va dura pana la mijlocul saptamanii viitoare, se vor inregistra valori termice comparabile cu normele perioadei, respectiv 16 grade ca medie a maximelor diurne, si 6 grade pentru minimele nocturne, la finalul ei.
- Dupa data de 15 aprilie se prognozeaza o scadere de temperatura, pana la valori termice apropiate de mediile multianuale, respectiv, maxime ce vor atinge in medie aproximativ 18 grade si minime de 6-8 grade, anunta meteorologii.
- Daca este sa luam in considerare regimul de temperaturi de la aceasta data, putem sa spunem ca suntem cu valori termice cu mult peste ceea ce ar fi normal pentru perioada din calendar.
Aceste valori se actualizeaza periodic, acest tip de institutii avand obligatia sa prezinte noi valori in functie de evolutia/involutia modului de alimentatie al populatiei, urmatoarea data fiind fixata pentru 28 iulie 2018, conform Wikipedia.
falsificare de moneda complicitate la falsificare de moneda punerea in circulatie de valori falsificate complicitate la punerea in circulatie de valori falsificate detinerea de instrumente in vederea falsificarii de valori complicitate la detinerea de instrumente in vederea falsificarii de valori inselaciune si complicitate la inselaciune.
In al treilea rind, marile valori sint etichete de calitate care pot influenta aprecierea pozitiva a poporului caruia ii apartin. ... ceea ce permite impostorilor sa identifice valori si sa incerce distrugerea, anihilarea sau compromiterea lor, pentru ca, in locurile ramase libere, sa se instaleze ei insisi.
In al treilea rind, marile valori sint etichete de calitate care pot influenta aprecierea pozitiva a poporului caruia ii apartin. ... ceea ce permite impostorilor sa identifice valori si sa incerce distrugerea, anihilarea sau compromiterea lor, pentru ca, in locurile ramase libere, sa se instaleze ei insisi.
Toate acestea evidentiaza necesitatea unor criterii de distingere a imposturii de autenticele valori, care ar trebui grabnic evidentiate si protejate. Ori, in acest scop, modelele de mari valori prezinta una din principalele posibilitati.
Nichifor Crainic Oamenii au avut nevoie intotdeauna de modele, de valori de referinta; ... Asta si explica de ce si in perioada interbelica, si acum atatea valori au plecat in alta parte, unde au gasit apreciere sau conditii ca sa se realizeze.
Daca in urma cercetarii agentul operativ constata ca dobandirea averii, unei cote-parti din avere, anumitor bunuri determinate sau valori nu are caracter licit, va dispune prin ordonanta motivata trimiterea cauzei spre solutionare, curtii de apel in raza careia domiciliaza persoana a carei avere este supusa controlului, in vederea confiscarii acestora.
Temperaturile minime se vor mentine la valori de 8 - 9 grade in primele 3 zile de prognoza, apoi vor marca o crestere treptata pana la 12 - 13 grade in perioada 2 - 4 Octombrie.
N-a inteles ca Uniunea Europeana e o chestie despre valori. Iar respectarea acestor valori inseamna subventii pentru agricultura, libera circulatie, bani pentru dezvoltare. Cind nu respecti aceste valori, nu mai ai drepturi.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a introdus in cadrul tranzactionarilor de ieri un nou instrument financiar numit drepturile de preferinta (drepturi de preemptiune) asupra noilor actiuni emise de catre o mare companie de pe piata imobiliara romaneasca.
google-analytics.com