Cautare

1430 de rezultate pentru "valori" (3.90 secunde)
Reprezentantii companiei Oil Terminal au depus, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) documentatia necesara pentru promovarea la prima categorie a bursei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat, publicat la Bursa de Valori din Capitala.
- pentru valori de pana la 50 000 de euro, 300; - pentru valori intre 50 001 si 100 000 de euro, 600; - pentru valori intre 100 001 si 500 000 de euro, 900; - pentru valori intre 500 001 si 1 000 000 de euro, 1 500;
Vremea in Banat In prima zi a saptamanii, temperatura se va situa sub mediile climatologice, cu valori maxime in jur de 18 grade si minime de 4...5 grade. ... In zonele depresionare din estul regiunii sunt posibile valori usor negative si izolat se va produce bruma.
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
In saptamana 10 - 17 Septembrie 2018, estimarile de specialitate arata ca temperatura aerului va avea valori in general mai ridicate decat normalul climatologic al saptamanii in cea mai mare parte a tarii, posibil cu abateri mai mari in jumatatea de vest.
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
o masina blindata de transport valori a fost golita de 280.000 de lei, marti dimineata. ... Atacatorii au furat din masina de transport valori 280.000 de lei, din care 40.000 de lei au fost gasiti intr-un autoturism abandonat de hoti.
Temperaturile medii nocturne ale regiunii vor avea o evolutie in acelasi sens, si anume, initial, o crestere de la valori in jur de 3 grade spre 8 grade, ce se vor atinge pe 13 aprilie, apoi doua nopti de scadere pana la 5 grade, pentru ca, in a doua parte a intervalului de prognoza, sa avem o oarecare stationaritate a acestora in ecartul 6-7 grade Celsius.
BANAT In Banat, intervalul de prognoza va debuta cu o vreme deosebit de calda, dar ulterior temperatura aerului va fi in usoara scadere, de la valori medii ale maximelor diurne de 18 grade in prima zi, spre 12 grade, pe 14 martie, iar apoi, vor creste din nou, pana la 16 grade pe 17 martie.
Valori pur si simplu si valori orientative In prima parte a proiectului de hotarire, sint cuprinse sumele prevazute pentru activitatile ce vor fi organizate in Piata 25 Octombrie, in zilele de 7 si 8 mai, inclusiv pentru realizarea imnului echipei de fotbal Olimpia - 1,030 miliarde lei;
Conform declaratiilor oficiale ale vicepresedintelui Comitetului Bursei, Septimiu Stoica fuziunea dintre Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Rasdaq ar putea avea loc in luna septembrie a acestui an, urmand ca pana la sfarsitul anului in curs sa se realizeze si unificarea cu Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu.
Sumele de asigurare vor avea valori diferentiate pentru mediul urban si mediul rural, valori care se vor indexa anual.
CNVM a fost sesizata oficial in scandalul actionarilor-fantoma de la SIF Oltenia si poate decide controale de proportii la SIF si la societatile de valori mobiliare care au intermediat tranzactiile lui Staicu.
Potrivit noilor reglementari de pe piata de capital, actiunile societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pot fi cumparate de investitori si pe credit, prin intermediul tranzactiilor in marja. ... Totul se face in baza unui credit acordat de casa de brokeraj pentru achizitionarea de valori mobiliare.
Conform raportului financiar anual al companiei, The Rompetrol Group NV a afisat în 2006 venituri consolidate de 3,828 miliarde de dolari, pentru acest an fiind estimata o cifra de afaceri de 7,27 miliarde de dolari si un profit operational (EBITDA) de 270 de milioane de dolari.Dinu Patriciu a declarat luni ca a informat autoritatile europene despre intentia sa de a vinde 75% din TRG grupului kazah KazMunayGaz si a lasat sa se înteleaga ca va primi fara probleme aprobarile. Bursa de Valori Bucuresti a aflat despre tranzactie din presa Într-un comunicat de presa emis miercuri de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) se precizeaza ca BVB nu a receptionat oficial, în timpul sesiunii de tranzactionare, nici un mesaj de la compania de comunicare despre vânzarea titlurilor Rompetrol.
Daca si mult asteptatul anunt privind noul nivel al dobânzii de politica monetara care va fi dat publicitatii marti va avea efectul asteptat pe pietele internationale, putem spera ca si la Bursa de Valori Bucuresti vom avea o revenire a cotatiilor.
Daca si mult asteptatul anunt privind noul nivel al dobânzii de politica monetara care va fi dat publicitatii marti va avea efectul asteptat pe pietele internationale, putem spera ca si la Bursa de Valori Bucuresti vom avea o revenire a cotatiilor.
In 15 mai, Politia Romana anunta ca aproape 80% din casele de schimb valutar din tara si punctele de lucru ale acestora efectueaza transportul de valori fara a avea planul de paza avizat de politie, iar multe din ele nu au ghiseele prevazute cu geam antiglont si sertar de transfer valori, pentru asigurarea protectiei operatorilor.
Temperaturile minime vor fi predominant negative, cu valori medii regionale in jur de -7 grade in primele nopti, intre -5 si -3 grade pana in 21 februarie si in jur de -3 grade, intre 22 si 25 februarie.
Ulterior, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, regimul termic va marca o crestere usoara de la o zi la alta, care va conduce, pana pe 9 iunie, la valori maxime de 25 de grade si minime de 14 grade.
google-analytics.com