Cautare

664 de rezultate pentru "valentin" (3.54 secunde)
Craioveanul Valentin Melusel ruleaza anual sume de ordinul miliardelor de lei comercializand echipament hidraulic. ... De profesie inginer, Valentin Melusel a lucrat in cercetare 24 de ani. ... Inventator medaliat la Geneva Pasiunea lui Valentin Melusel nu s-a oprit insa aici.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, considera ca prin cresterea salariilor consumul va fi mentinut la un nivel ridicat, iar acest lucru este singura salvare a economiei romanesti. Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, apreciaza ca doar cresterea salariilor va duce la avansul economiei.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze.
Din ziuaconstanta.ro aflam detalii despre Valentine's Day si despre legenda Sfantului Valentin. Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. ... In Slovenia un proverb spune ca Sfantul Valentin aduce cheile radacinilor, asa ca pe 14 februarie plantele si florile incep sa creasca.
pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui. ... baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Valentin.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
Stelian Dutu confirma ca Valentin Zeicu va trece la PD Partidul Conservator nu este intr-o forma tocmai buna in judetul Constanta. ... Astfel, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a declarat ca "Valentin Zeicu este in PD, cel putin asa am stabilit de acum aproximativ zece zile".
Un alt sef de institutie descentralizata, insa doar pe jumatate democrat este Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile si fost membru PC.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
Dupa ce a servit PSD-ul din toate pozitiile, Valentin Nicolau incearca acum sa-si faca scut din respectarea legii Coincidenta sau nu, directorul SRTV, Valentin Nicolau, a adresat tot ieri o scrisoare deschisa membrilor comisiei parlamentare care va controla activitatea institutiei conduse de el.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
Ele sunt insa contestate de unii reprezentanti ai patronatelor, care considera ca birocratia va spori si va ingreuna activitatea firmelor, dupa cum a spus Valentin Cristea, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
Dar, revenind la persoanele care doresc sa se afirme ca fiind extrem de active in cadrul PD Constanta, il putem nominaliza pe Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile.
Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau. ... Valentin Nicolau este proprietarul postului de radio Smart FM.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a semnat miercuri decizia privind constatarea incetarii mandatului de secretar de stat pentru diplomatie publica din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a lui Valentin Naumescu, ca urmare a reorganizarii ministerului, informeaza Guvernul. Valentin Naumescu si-a incetat mandatul la data intrarii in vigoare a HG nr.
google-analytics.com