Cautare

1673 de rezultate pentru "valentin popa" (4.49 secunde)
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... (Legea privind privind vanzarea bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara.) - Deci, va rog domnule senator Popa sa stati jos.
Unul dintre cele mai violente texte apartine unui membru CNA, Valentin Jucan. ... Valentin Jucan. ... Pana in 2012, Valentin Jucan a fost membru PDL.
Sfantul Valentin , povestea nestiuta Sfantul Valentin, sau Valentin din Terni, este un martir declarat ca sfant al crestinilor romano-catolici, care a trait in secolul III, fiind episcop in Interamna. ... Valentin daruia tinerilor indragostiti flori din gradina lui, dar se spune ca acesta avea har sfant putand vindeca bolnavi.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea. Valentin obisnuia sa organizeze ceremonii de casatorie pentru tinerii crestini, persecutati pe atunci in Imperiul Roman.
14 februarie - ziua Sfantului Valentin Iata ce spun aceste istorioare despre Sf. Valentin Se spune ca Valentin a fost un preot roman martirizat in timpul persecutiei lui Claudius in anii 269-270 d.c. Tanar fiind, Valentin ii ajuta pe crestini in vremurile persecutiei.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
google-analytics.com