Cautare

664 de rezultate pentru "valentin tencovici" (2.70 secunde)
Deocamdata, se stie sigur ca in urmatoarele sase luni vor putea sa-si vanda produsele pe piata interna, cu conditia sa respecte anumite reguli sanitar-veterinare", a declarat Valentin Bulumaci, directorul executiv adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Conducerea Consiliului Local al intreprinderilor Mici si Mijlocii - Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia, reprezentata de presedintele Valentin Cristea, si presedintele Asociatiei Nationale a IMM-urilor din Portugalia, Joaquim Cunha, au semnat ieri, la sediul Prefecturii Dolj, un protocol de colaborare privind acordarea de consultanta in absorbtia fondurilor europene.
Valentin Dinescu: Piscociu se crede "smecher" Referindu-se la raspunsul consilierului de stat Piscociu, purtatorul de cuvant al comisiei, Valentin Dinescu (PRM), a apreciat ca acesta "se crede semcher" si "inventeaza o pretinsa anchetare a presedintelui pentru a se sustrage dansul de la aceasta audiere".
Situatia este putin diferita in zona portuara si maritima - la Autoritatea Navala Romana, la Administratia Porturilor Maritime si la Administratia Canalelor Navigabile, acolo unde toti cei doi si jumatate (spunem si jumatate intrucat lui Valentin Zeicu, directorul de la ACN, Partidul Democrat nu i-a aprobat inca adeziunea) directori nu sunt functionari publici, ci au semnat contracte cu Ministerul Transporturilor.
Este vorba despre Valentin Adem, care a declarat ca a facut acest pas pentru ca nu se mai regaseste in Partidul Social-Democrat din cauza baronilor, nominalizand in acest sens pe Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Condus la nivel central de presedintele Vasile Orleanu, PSR il are ca lider al organizatiei Constanta pe fostul social-democrat Valentin Adem. ... Valentin Adem a fost insa mult mai tolerant fata de concetatenii sai.
Democratul Valentin Iliescu, vicepresedinte al Comisiei pentru Codul electoral, i-a adresat presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa prin care ii solicita sa declanseze procedurile pentru organizarea unui referendum privind introducerea votului uninominal.
In scrisoarea deschisa adresata lui Basescu, Nicolicea acuza partidele care au votat impotriva proiectului PSD ca blocheaza votul uninominal, si il nominalizeaza pe deputatul PD Valentin Iliescu.
La randul sau, vicepresedintele Comisiei de Cod electoral, deputatul PD Valentin Iliescu, a precizat ca decizia de a debloca legea privind introducerea votului uninominal reprezinta doar "o replica politicianista" a parlamentarilor la "imboldul" dat de presedintele Traian Basescu.
Dupa stabilirea echipei de conducere a Campaniei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, o alta institutie care urmeaza sa-si stabileasca noii directori adjuncti este Administratia Canalelor Navigabile, in prezent condusa de pedelistul Valentin Zeicu.
Mircea Iustian a depus ieri juramantul de subprefect al judetului Constanta in prezenta secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, constanteanul Valentin Preda, a prefectului Liviu Brailoiu si a mai multor membri ai organizatiei PD-L Constanta.
Pana la momentul actual Ministerul Finantelor Publice nu si-a numit un reprezentant in Consiliul de Administratie (CA) al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta (CN ACN) a declarat pentru "Replica" Valentin Zeicu (foto) directorul general al acestei companii si totodata membru al respectivului consiliu.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
Nu din cauza unei pensionari, ci a unei demisii, dupa ce comisarul-sef Valentin Tanasie a renuntat la functie subit - chiar in ziua pensionarii lui Bica - si s-a intors in randul politistilor de la Crima Organizata.
Seful statului a semnat, de asemenea, decretele pentru numirea lui Otilian Neagoe in functia de vicepresedinte al Consiliului Concurentei, a lui Mircea Valentin si Dan Ionescu in functiile de consilieri de concurenta, membri ai Plenului Consiliului Concurentei.
Moldova, afirma ca adjunctul ministrului moldovean de Interne Valentin Zubic i-a propus sa acuze Romania de implicare in protestele de la Chisinau pentru ca fiii lui sa scape de cercetarea penala.
Secretarul de stat Valentin Iliescu, reprezentant al Executivului in plen, a aratat ca proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputatilor in regim de urgenta, astfel ca punctul de vedere al Guvernului nu a fost elaborat.
Bugetarii vor fi dati afara si apoi reangajati Ieri, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, a explicat, dupa discutiile cu partenerii sociali, ca maine se va adopta o Hotarare de Guvern (HG) care va aduce o serie de precizari privind aplicarea Legii unice de salarizare.
Secretarul de stat in relatia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a cerut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, respingerea Ordonantei emise in 2008 de Guvernul Tariceanu privind dotarea cu calculatoare tip desktop a unitatilor in care se desfasoara invatamantul liceal si profesional de stat.
Astfel, Valentin Cosereanu, fost director si actual cercetator in cadrul institutiei, a fost chemat in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu estimat la 89.903 lei.
google-analytics.com