Cautare

940 de rezultate pentru "valentin badea" (2.81 secunde)
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine. O sa te strivesc ca pe un gandac de cacanarie", scrie Mircea Badea, pe Facebook.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Mircea Badea. ... Mai are rost sa spun ca, evident, nu sunt Mircea Badea? De fapt, chestia asta mi se pare fara sens.
Carmen Bruma se bucura din plin de primele clipe alaturi de baietelul ei, Vlad Badea Bruma. Profitand de vremea frumoasa, cei doi proaspat-parinti si-au scos fiul la o plimbare prin parc.
Cand am ajuns acasa, am observat ca am chilotii pe dos xxx Badea Gheorghe ii cere casieritei din gara un bilet de la Cluj la Bucuresti da sa fie musai la geam.
Mircea Badea trebuie apreciat atunci cand are (si are de multe ori) o atitudine corecta.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Cat despre conflictul izbucnit intre el si colegul sau de trust Mircea Badea, Ion Cristoiu afirma ca a ripostat pentru ca s-a simtit profund jignit de insinuarea acestuia.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
Puteti citi in continuare cea mai recenta postare pe blogul lui Mircea Badea, pana la aceasta ora. "Domnu’ Presedinte, nu faceti asta !
Inainte de inceperea votarii, consilierul PNL Pavel Badea s-a declarat nemultumit de Teodor Sas. ... Speram sa fie mai combativ", a spus Badea.
Vorba lui Mircea Badea! "Daca as fi in locul lui Mircea Geoana, dupa alea sase luni de tacere, as spune tot!", a spus Mircea Badea, aseara, in emisiunea lui.
Si la Craiova exista o disputa puternica intre Olguta Vasilescu (PSD) si Pavel Badea (PNL).
Noi consideram ca pretul poate fi dus mai jos de 255 de lei si de aceea nu vom vota acest proiect de hotarare", a spus ieri, intr-o conferinta de presa, consilierul PNL Pavel Badea.
Acesta a preluat ideea liberalului Pavel Badea, cerand bani pentru reabilitarea a zece terenuri de sport din tot atatea unitati de invatamant craiovene. Surpriza - si acest amendament a picat la vot, nefiind sustinut nici de USL, pentru ca Badea isi retrasese propunerea inainte de sedinta.
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
In paralel cu lansarea acestui serviciu, Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat polita CASCO Navigator, conceput special pentru persoanele fizice, potrivit lui Aurel Badea, director executiv de asigurari generale al companiei.
google-analytics.com