Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (8.86 secunde)
In general pot exista trei feluri de tratamente dovedite a fi efective (daca ati urmarit explicatia aparitiei acneei, motivul vi se va parea foarte simplu, Â' common sense Â' cum se mai spune) :
Cat timp a urmarit obiectul, Barbutiu spune ca a facut si fotografii. Toate avioanele aveau fotomitraliera, pentru a evalua eficacitatea tragerii in tintele terestre sau aeriene.
Acesta a refuzat sa raspunda daca demisia sa are legatura cu faptul ca este urmarit penal de DNA in dosarul "Loteria Romana".
In urma acestor contacte, nu a ramas cu niciun fel de urme fizice, cu exceptia faptului ca in cei 15 ani, cat a fost urmarit, si-a pastrat aspectul juvenil.
Fenomenul a fost urmarit de piloti si alte categorii de personal din aviatie, timp de peste cinci minute; rapoartele turnului de control s-au pastrat pe banda.
Fenomenul a fost descoperit pentru prima data de telescopul spatial Kepler al NASA in 2009, iar oamenii de stiinta au urmarit de atunci lumina pe care o emite, laolalta cu lumina venind de la alte 150.000 de stelele recent descoperite.
Daca aceste modificari sunt insotite de tulburari in gandire (credinte bizare si greu de explicat, convingerea ca ar putea fi urmarit, persecutat, ca cineva i-ar putea fura gandurile sau ca i-ar putea controla gandurile sau corpul etc) sau de tulburari ale perceptiei (o persoana poate auzi sunete sau voci, poate vedea, mirosi, simti gusturi neobisnuita sau simti chiar pe piele diverse lucruri, fara sa poata identifica sursele), un consult psihiatric este indicat, aceste manifestari facand parte din tabloul unui episod psihotic.
Vizite neanuntate, radioactivitate crescuta In ciuda rapoartelor, care indica radioactivitatea gasita la locul aterizarii OZN, ca si a marturiilor cu autoritate a doi controlori de trafic aerian ai US Air Force de la Bentwaters, care spun, cu buna credinta, ca au urmarit un OZN, filmul sustine ca nu exista nicio dovada fizica in acest caz.
La ora locala 17:10, la o altitudine de 10.600 metri, deasupra Alaskai, pilotii au urmarit, vizual si pe radarul de bord, timp de peste o jumatate de ora, doua tinte mici si una enorma.
- Atunci cand Soarele se reflecta de pe Pamant, mai ales in secventele video de la SSI pe care l-am urmarit mii de ore, imaginea e masiva si nu apare ca ceva ce iese din nori.
Ea cu siguranta nu a citit cu atentie cartea lui John Fuller, prima consacrata cazului, nici pe cea a lui Terence Dickinson The Zeta Reticuli Incident, nici nu a urmarit emisiunea UFO Incident pe NBC, nici nu a vorbit cu Betty sau Barney, sau cu Dr.
Iar documentele desecretizate pana acum atesta inclusiv faptul ca ambele radare britanice si americane din zona au urmarit intr-adevar cu acea ocazie un obiect neidentificat.
Deci, ei au urmarit sa puna mana pe putere avand oameni in toate structurile de stat. Au incercat prima data in decembrie 2013.
In acelasi timp, arata articolul mentionat, autoritatile sarbe au sugerat ca s-ar fi urmarit si asasinarea premierului sarb Aleksandar Vucici.
El indica faptul ca doua avioane CF-18 au urmarit 3 OZN-uri, in 2001, la baza militara aeriana Comox, la 35.000 de picioare (10.660 metri) altitudine si au realizat un contact cu aceste OZN-uri.
Directorul Regiei Autonome de Apa (RAA) Craiova, Gheorghe Popescu, a intrat cu stangul in luna iunie, fiind la tot pasul urmarit de ghinion.
Un grup de copii, care erau cu oile la pascut nu departe de sat, l-au urmarit atenti, convinsi fiind ca era Dumnezeu!
Pe acest radar, Lazeanu a observat si urmarit, in repetate randuri, in anii 1986 si 1988, un OZN imens. Redau mai jos, chiar cu cuvintele sale, aceste intamplari:
Reiese existenta unui plan dupa care s-a actionat, plan care a urmarit crearea unei stari de confuzie in randul fortelor armate, prin divizarea conducerii Ministerului Apararii Nationale si difuzarea unor ordine, rapoarte si informatii false, scoaterea in strada si inarmarea populatiei, respectiv crearea aparentei unui razboi civil, afirma Marian Lazar, procuror militar.
In 1968 el a urmarit un balon crem-murdar care a stationat ore in sir (in ciuda vantului) deasupra orasului. Dar intalnirea cea mai spectaculoasa a avut loc intr-o seara de noiembrie 1996 (pe cand era viceprimar).
google-analytics.com