Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (5.13 secunde)
Am urmarit evolutia si in alte tari, precum Franta, Germania sau Marea Britanie. Și in aceste tari politica se personalizeaza, iar aceasta personalizare a politicii face ca oamenii sa fie in prim plan.
Geoana sustine ca "misticul modern" l-ar fi urmarit si "fermecat" in timpul dezbaterii televizate. Poate ca era mai bine daca acest candidat ar fi mancat mai mult...
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
In dosarul sau de urmarit de la CNSAS apar informatii despre trucarea unor meciuri in calitate de jucator, in timpul perioadei regimului comunist.
Aceasta pentru ca aceleasi surse ne-au furnizat informatiile - mai mult sau mai putin interesate - potrivit carora decanul Ionel Hasotti ar fi urmarit alegerea persoanelor propuse de el, deoarece la mijloc se afla sumele de bani pe care le manevreaza Filiala Constanta a Casei de Asigurari a Avocatilor.
Iliescu crede ca despre dosarul Revolutiei procurorii nu trebuie sa discute si sa se consulte cu “cei care au stat in papuci si au urmarit la televizor Revolutia“.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge.
Ani de zile s-a urmarit profesionalizarea angajatilor bugetari si s-au derulat programe pentru cresterea productivitatii muncii in sectorul public. In cadrul acestor masuri, s-a avut in vedere inclusiv acordarea unei salarizari corespunzatoare calitatii muncii prestate.
V-am urmarit destul de des in ultimul timp iesirile in public. Am cautat sa vad o strategie a dvs asupra gestionarii Romaniei in situatia delicata in care ne aflam.
Pentru cei care au urmarit vizitele oficialilor in judetul nostru e mai mult decat clar faptul ca edificiul intitulat "Centrul de zi pentru familiile cu copii in dificultate de la Sendreni” este cel mai vizitat sau de vizitat loc din judetul nostru.
Intreaga afacere, care a urmarit rambursarea de TVA, s-a derulat intr-o singura zi - 31 octombrie 2003, iar obiectul tranzactiei dintre cele cinci societati au fost doua locomotive.
a luat cuvantul, statia de amplificare a inceput sa dea semne de oboseala, paraiturile si sonorul prea scazut facand greu de urmarit discursul sau si al sustinatorilor lui.
In replica, presedintele comisiei, deputatul PNL Raluca Turcan, a declarat ca prin activitatea comisiei s-a urmarit evitarea unui verdict politic “fara intelegerea exacta a tuturor elementelor de functionare a celor doua societati“.
De asemenea, prin revizuirea Constitutiei si prin infiintarea Consiliului Superior al Magistraturii s-a urmarit crearea unui cadru juridic clar de reglementare in acord cu normele europene, precum si limitarea la maximum a imixtiunii politicului in actul de justitie.
cel mai urmarit serial, sigur, fictiune politica, in acest moment in America, House of Cards”, are un moment in care presedintele Statelor Unite il primeste pe presedintele Rusiei la Casa Alba si presedintele Rusiei spune, ne intelegem pe Middle East daca esti de acord sa opresti scutul antiracheta din Europa”.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca, dupa reanalizarea bugetului, s-a urmarit reducerea cheltuielilor cu functionarea statului de la toate institutiile.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Senatorul Marius Marinescu considera inadmisibil ca lucrarile Comisiei de Combatere a Coruptiei „sa fie conduse de un senator urmarit penal tocmai pentru fapte de coruptie“ si apreciaza drept „o masura de minima decenta“ suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al Comisiei pe perioada urmaririi penale.
Indreptandu-si tunurile spre alta locatie, presedintele PD Salaj precizeaza ca a urmarit cu atentie presa locala, care a publicat cateva comentarii pe marginea intrarii democratilor in Partidul Popular European (PPE), subiect destul de fierbinte in opinia sa.
Ancheta in acest caz a urmarit si identificarea celui de-al treilea tanar implicat, care i-ar fi transportat pe cei doi autori cu masina, dupa comiterea jafului.
google-analytics.com