Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (2.85 secunde)
Am urmarit la televizor dezbaterea motiunii. ... Ca sa ma mai dreg, am urmarit la TV o discutie pe teme economice, intre un reprezentant al opozitiei si unul al puterii.
A urmat scandalul in care e implicat George Copos, un vice-premier care face acum vizite dese la Parchet in calitate de "urmarit penal".
Va fi foarte instructiv de urmarit ce se va intampla de la toamna incolo. ... Este deci interesant de urmarit ce procedee vor folosi partidele pentru a-si intari randurile.
Aceeasi politicieni nu s-au sfiit, la finalul prezentei presedintelui in plen, desi ei nu au fost acolo (dar au urmarit si ei la tv ce a avut de spus Traian Basescu), sa adreseze un calduros "huooo".
Ar fi chiar penibil daca procurorii nu ar lua nicio masura, dupa ce o tara intreaga a urmarit cursa "unicului" Maybach in urmarirea autocarului unei echipe, Gloria Bistrita, momita cu bani grei pentru a ajuta, indirect, Steaua sa prinda un loc de Liga Campionilor...
Pe strazile din Londra, un milion de oameni au venit sa vada ultimul drum a suveranei britanice, dar audienta cea mai mare a fost in fata ecranelor. Se estimeaza ca patru miliarde de persoane, jumatate din populatia globului, au urmarit ceremoniile.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
Cei doi indivizi au urmarit mai multe persoane, incercand sa fure din bagajele acestora, iar in jurul orei 12.45, dupa ce au urmarit o femeie pe Sos.
Un urmarit international, condamnat la inchisoare pentru furt in forma continuata, a fost prins de politistii bucuresteni. Acesta fura din mall-urile din Capitala, iar acum urmeaza sa fie incarcerat la Penitenciarul Rahova.
Echipa judeteana de conducere a partidului de guvernamint a urmarit exit poll-urile anuntate de Televiziunea Romana care ii dadeau pe cei doi candidati la egalitate perfecta si minute bune nimeni nu a putut avea o reactie.
Fan al planurilor pe termen lung inca din tinerete, Iliescu a urmarit si de aceasta data perspectiva nationala, in special cea a urmatorului cincinal.
Numirea lui Dorel Onaca in pozitia a doua a urmarit, cumva, asigurarea unei "majoritati” la nivelul conducerii dupa retragerea liderului en-titre Corneliu Vadim Tudor?
UDMR deja a recunoscut ca alianta, cu toate guvernarile de pana acum (si cu cea pesedista si de cea cederista) nu si-a urmarit decat propriile sale interese - subliniez, propriile sale interese, si nu cele ale comunitatii maghiare pe care pretinde ca ar reprezenta-o.
In ceea ce priveste Germania, a fost subliniata prioritatea cu care ambasadorul Gruber a urmarit consolidarea dimensiunii de parteneriat strategic pe care a dobandit-o cooperarea economica.
Totusi, sunt convinsa ca ati urmarit cu atentie tot ce s-a intamplat si ca puteti comenta anumite aspecte. G.D.:
Din punctul meu de vedere, Patriciu nu si-a urmarit decat interesul personal si, oricum, el nu a fost un model pentru mine de urmat.
Doresc sa precizez ca prin demersul meu nu am urmarit nici un interes personal, material sau sa-mi fac publicitate ori sa creez o stare de presiune in interiorul Serviciului din care am facut parte, ci pur si simplu am sperat in reformarea acestor structuri, in concordanta cu principiile unui stat de drept si declaratiile presedintelui Romaniei din data de 18.12.2006, facute de la inalta tribuna a Parlamentului, ocazie cu care a afirmat ca "regimul comunist din Romania si instrumentul sau principal, Securitatea, au fost nelegitime si criminale".
La urma urmei, daca ne gandim la matrasirea lui Viorel Catarama din plutonul fruntas al PNL-ului - si chiar de pe listele parlamentare - putem banui si ca demersul a fost facut in nume propriu si el a urmarit doar platirea unor polite, mai ales ca Theodor Stolojan a fost pomenit si el la exemple negative deoarece, din ditamai seful de partid si egal al lui Traian Basescu, s-a subordonat acestuia din urma, acceptand postul de consilier prezidential.
“Nu l-am vazut pe Ganea evoluand de prea multe ori in Anglia, dar am urmarit meciurile lui pentru nationala Romaniei.
Ca urmare, apropiatul Congres al PNTCD trebuie si el atent urmarit, nu de alta, dar taranistii mioritici ar putea avea si ei pasiunile lor interne - de exemplu sa-i prefere pe liberali democratilor sau, de ce nu, sa-si liciteze trecerea pe care o au in fata liderilor PPE.
google-analytics.com