Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (6.54 secunde)
CU CINE JUCAM + TELEVIZARILE ' Andorra-Romania, vineri, 11 octombrie, ora 21:30, meciul este transmis de TVR 1 si poate fi urmarit liveTEXT pe GSP.RO La dispozitia FRF se afla, tinand cont si de capacitatea redusa a stadionului-gazda, un mic numar de bilete, 200 avand preturi de 15 euro si, respectiv, 150 bilete de 25 de Euro, acestea urmand sa fie vandute conform principiului "primul venit, primul servit".
Astfel, ceremoniile de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra au batut recordul de audienta in Europa, ca si in Statele Unite, unde 42,5 milioane de telespectatori au urmarit acest eveniment pe NBC.
Asa cum il stiti, discretia intruchipata, el mi-a urmarit cariera din umbra si uneori mai iesea in evidenta in intalnirile noastre mai ales in turnee.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Telespectatoare fidela a postului Channel 4, dupa ce a urmarit primul episod din documentarul "The Romanians Are Coming" (Vin romanii), transmis de aceasta televiziune, Delia Antal a luat foc! ... Din pacate, am simtit o mare dezamagire si tristete cand am urmarit documentarul "Vin romanii".
Peste3 milioane de romani au urmarit momentul si publicul o vede deja castigatoarea premiului de 120.000 de euro, relateaza click. ... Peste trei milioane de romani au urmarit momentul si publicul o vede deja castigatoarea premiului de 120.000 de euro.
Filmul poate fi urmarit in format 3D, IMAX 3D si 4DX si ofera iubitorilor genului horror SF de acțiune o experienta spectaculoasa. ... Productia este distribuita in Romania de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmarit aici:
Filmul va putea fi urmarit din 10 februarie, in cinematografele din toata tara. ... Tudor Chirila (The Joker), Loredana (Barbara Gordon) si Adrian Despot, care poate fi urmarit ca Dick Grayson aka Robin, din versiunea in limba romana a aventurii LEGO Batman:
Prezenta pe scena a trupei cunoscutului manelist Dan Bursuc, Kana Jambe, a starnit un val de nemultumiri, exprimate pe rețelele de socializare de oameni care au fost in sala sau care au urmarit evenimentul la televizor.
"pentru integrarea armonioasa in peisaj a cornisei Bucurestiului, precum si pentru conexiunea in sistemul verde a functiunilor adiacente din oras (Muzeul Tehnic, Observatorul Astronomic, Biserica Cutitul de Argint, Castelul lui Tepes, Piata Autogarii Filaret si zona industriala)." Arhitecta isi motiveaza alegerea si prin modificarile care i-au fost aduse prin documentatia din 2006, realizata de Sectia Amenajarea si Planificarea Peisajului din UAUIM, "prin care s-a urmarit structurarea unei insule verzi in interiorul tesutului istoric al orasului, de asigurare a continuitatii ' undelor verzi ' la nivelul Capitalei.
Diagnosticul de colon iritabil ,in MTC (medicina traditionala chineza) devine Sindrom de Umiditate-Caldura in Splina Tratamentul prin acupunctura a urmarit scaderea caldurii, eliminarea umiditatii si armonizarea organelor digestive. ... Tratamentul prin acupunctura a urmarit restabilirea Qi inimii si armonizarea functiilor psihice.
Cine l-a urmarit, in toti acesti ani, cine i-a urmarit pozitiile si declaratiile, realizeaza ca Benedict nu era omul care sa poata fi santajat in vreun fel.
La un moment dat Frederick a anuntat aeroportul de destinatie ca este urmarit de un obiect in forma de tigara de foi, fara aripi, cu patru lumini verzi.
Potrivit investigatorului canadian, Leanne Jones, care a reconstituit cazul in 2008, au urmarit cu totii obiectul, dupa ce acesta a parasit domeniul Drummonds.
In 1986, trei piloti de pe Japan Airlines au urmarit o serie de OZN-uri timp de 30 de minute, comunicand cu controlul traficului aerian. In acest timp operatorii radar au urmarit obiectele in locurile corespunzatoare observatiilor vizuale.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Bolile psihice pot afecta gandurile unei persoane - de pilda, cand are impresia gresita ca este urmarit sau controlat, sentimentele - cand este euforic fara motiv sau, din contra, foarte trist, dar pot afecta si comportamentul - de pilda cand repeta obsesiv anumite actiuni.
ROBERT de 31 de ani, din Bucuresti, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca figureaza urmarit pentru savarsirea infractiunii de furt din locuinte, avand mandat de executare a pedepsei emis de Judecatoria Sectorului 5.
DANIEL de 37 de ani, din judetul Hunedoara, care, in urma verificarilor efectuate, a rezultat ca este urmarit in baza unui ordin emis de Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara, avand Mandat de Executare a Pedepsei cu Inchisoarea emis de Judecatoria Caransebes pentru comiterea infractiunii de inselaciune.
Am urmarit la televizor dezbaterea motiunii. ... Ca sa ma mai dreg, am urmarit la TV o discutie pe teme economice, intre un reprezentant al opozitiei si unul al puterii.
google-analytics.com