Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (3.93 secunde)
Bulgarele de zapada aruncat in zona atit de dificila a posibilelor colaborari cu Securitatea si a dosarelor de urmarit sau informator ale diversilor oameni politici a devenit intre timp o avalansa ce nu mai poate fi oprita.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. ... Fostul sef RCS&RDS este urmarit penal ca urmare a unei plangeri depuse de Sorin Alexandrescu pentru denunt calomnios.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... Amintire de la “filaj” Din punctul de vedere al liderului democrat, dosarul sau de urmarit contine doar “porcarii”.
Companiile de urmarit in 2007 Cele mai de urmarit in 2007 vor fi societatile de investitii financiare (SIF). ... Alte companii de urmarit, posibil sa fie preluate: ... Flamingo International (FLA) este de urmarit prin rezultatul preluarii Flanco si impactul acestei operatiuni asupra performantelor financiare ale companiei.
a urmarit "cu price pret" privatizarea institutului Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca, sustin judecatorii in motivarea deciziei, el a urmarit "cu orice pret" privatizarea ICA in favoarea firmei controlate de Dan Voiculescu, respectiv SC Grivco SA.
Taylor a declarat ca a urmarit luminile, cu binoclul, de la domeniul lui Frank Mannor, aflat pe o colina cu vedere in zona. ... Alti doi ajutori de serif au urmarit acelasi tip de obiecte in partea de nord a districtului.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze!
"Macar de curiozitate sau de dorul vremurilor cand erati ministru si veneati in vizite pe litoral, ati urmarit-o pe ministrul Mediului, Sulfina Barbu?" "Cu mare interes am urmarit-o pe Sulfina Barbu", a raspuns, prompt, Dan Matei Agathon.
Intr-un caz particular, din noaptea de 30/31 martie 1993, numit "incidentul Cosford", 24 ofiteri de politie au urmarit cel putin un obiect, de-a lungul a sase comitate din Marea Britanie.
Informatii aparute in ultimii cinci ani, confirma faptul ca in timpul incidentelor din Padurea Rendlesham, un OZN real a fost urmarit de cele doua radare britanice si americane din zona. ... Martorii au declarat ca au urmarit un OZN pe radar si au vazut obiectul si cu ochiul liber.
Intr-un incident extraordinar din film, fotografii militari au urmarit, prin telescop, cum un OZN dezactiva un focos, utilizat intr-un test de trageri, la baza Vandenberg.
- Intr-un caz particular, din noaptea de 30/31 martie 1993, numit incidentul Cosford, 24 ofiteri de politie au urmarit cel putin un obiect, de-a lungul a sase comitate din Marea Britanie.
Este vorba despre un serial intitulat O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, care va putea fi urmarit pe blogul Pagini de istorie locala, unde Constantin Tudor va publica saptamanal cate doua episoade.
Aceleasi surse au mai declarat ca primii sase sunt complet necunoscuti in arhive, insa numele lui Cristian Diaconescu ar aparea, politicianul fiind titularul unui dosar de urmarit.
Ministrul isi asuma vina ca nu a urmarit mai indeaproape programul SAPARD, in timp ce directorul agentiei de plati, Klárik László, considera ca singura sa vina e ca nu a fost mai destept decat cei dinaintea lui la conducerea agentiei si ca a avut incredere in sistem.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
In intervalul orar 21.45-24.25, TVR 1 a fost urmarit de o medie de 1.822.000 de telespectatori (rating* mediu de 9,6% si cota medie de piata* de 24,2%, la nivel national).
"Basescu a ramas singurul din Romania cu super-imunitate!" Singura super-imunitate din Romania este cea a presedintelui Traian Basescu, el neputand fi urmarit penal pe perioada mandatului sau, afirma ex-premierul pesedist, Adrian Nastase, pe blog.
A urmarit pas cu pas prin institutiile Primariei Generale a Bucurestiului investitia imobiliara din Strada Zambaccian, adunand documente care urmau sa fie piesele unui subiect de presa folosit pentru atacarea premierului Adrian Nastase.
Am urmarit cu usor... ... am urmarit cu usor... deci am urmarit cu usor imaginile prezentate de oteve si am tinut cu ala micu‘, cu Carolica (diminutivul de la "Carol") sa nu care cumva sa-l scape Base pe jos.
google-analytics.com