Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (2.63 secunde)
In general, familiile afectate de astfel de evenimente nu dispun de resursele necesare care sa le permita cresterea copiilor in conditii normale.
Magda Marincovici) IMC nu arata obezitatea care-l pandeste pe copil Indicele de masa corporala (IMC) nu este relevant pentru semnalarea pericolului de obezitate in cazul copiilor, sustine un studiu efectuat la Mayo Clinic (SUA).
Dezbaterea a avut ca pretext cazurile semnalate tot mai frecvent de mass-media privind abuzurile asupra copiilor institutionalizati si nu numai.
Mariustuca.ro / Codeina este scoasa din tratamentul tusei si racelii in cazul copiilor sub 12 ani (Autoare: ... Anuntul ANM vine in urma comunicatului de presa al Agentiei Europene a Medicamentului (EMA) referitor la contradictia administrarii codeinei copiilor sub 12 ani in tratamentul tusei si racelii.
Daca ambii parinti sunt somnambuli, riscul este de sapte ori mai mare in cazul copiilor acestora, releva un studiu realizat de o echipa de cercetatori irlandezi, canadieni si rusi.
Suntem chemati astazi sa dezbatem o motiune construita in jurul ideii ca de 6 ani de zile alocatia pentru cresterea copiilor nu a fost majorata, fapt pentru care este ceruta demisia dnei Rovana Plumb din functia de ministru al Muncii si, desigur, a dlui Victor Ponta din cea de prim-ministru.
Potrivit datelor furnizate de Directia de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului General de Politie, in perioada 15.05.2014 - 15.05.2015, in tara noastra au fost raportate 3.736 de disparitii in randul copiilor.
Dedicat Zilei Copiilor, evenimentul face parte dintr-o serie de concerte si spectacole pentru copii, organizate periodic de Radio Romania si Fundatia Vodafone.
Platforma educationala Mobile Kids este dedicata copiilor cu scopul de a-i invata, intr-o maniera interactiva, regulile de circulatie si abordarea unui comportament corect in mijloacele de transport public si personal, pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere din randul copiilor.
In iunie 2015, Roche Romania se alatua colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children'sWalk - o initiativa globala anuala a Grupului Roche, ce isi propune sa stranga fonduri destinatea asistentei copiilor din Malawi, dar si a altor comunitati locale defavorizate.
Cred ca e important sa amintesc faptul ca, provenind dintr-un alt sistem, cel sanitar (fiind medic la baza si apoi psiholog), aveam o anumita viziune asupra ingrijirii copiilor.
Cu ocazia celei de-a treia conferinte "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA", aceasta, impreuna cu specialistii invitati, au impartasit publicului sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata. ... De aceasta data, am pus accent pe ingrijirea nou nascutilor, dar si a copiilor.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata zilele acestea la Zalau, Mihaela Bucurenci a vorbit despre ce inseamna cancerul la copii si despre platforma de actiune si comunicare in beneficiul copiilor cu cancer in Romania.
Organizatorii de la InterComFilm Distribution au organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, dedicat copiilor, cat si sufletelor de copii din adulti. Cristina Ilie, asistent general manager la InterComFilm, impreuna cu ceilalti colegi ai sai au pregatit momente speciale dedicate atat copiilor, cat si adultilor:
Astfel, la cerinta Asociatiei Parintilor Copiilor cu Autism, primarul municipiului Botosani a alocat in acest an suma necesara pentru amenajarea unei camere senzoriale, o incapere speciala cu lumini, jucarii si sunet care le va imbunatati viata.
Spatiul de joaca destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de miscare. ... Toate echipamentele de joaca sunt noi iar spatiul de joaca este acoperit cu materiale profesionale care ofera copiilor aflati la joaca protectie maxima.
In cursul celebrarii euharistice, Papa Francisc a tinut o predica (omilie) in care a amintit in mod special situatia copiilor aflati in suferinta si a marginalizatilor.
In al doilea rand, Spitalul MS Curie nu mai este demult un spital al copiilor din Bucuresti si, eventual, al celor din zonele inconjuratoare.
Ajuns la editia cu numarul 16, Cismigiul Copiilor, sarbatoarea jocului si a bucuriei ce reuneste anual peste 8.000 de participanti, se va desfasura intre orele 11:00 si 21:00, in Parcul Cismigiu.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal. ... Duceti un razboi cu conducerea clubului de fotbal Universitatea Craiova si cu LPF.
google-analytics.com