Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (2.98 secunde)
Parintii care sunt de acord cu predarea religiei nu par interesati sa afle ce, exact, li se va preda copiilor lor. Cei care se opun par din start neinteresati sa afle de ce si-ar putea lipsi copiilor.
KFC lanseaza campania Bucket de bine”, prin care va susține bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
Conferinta va avea loc in data de 2 iulie 2015, orele 18:30, iar Simona Dragomir, alaturi de invitatii sai, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata. ... Copii sanatosi, parinti isteti, cu accent pe ingrijirea nou nascutilor, dar si a copiilor.
Prin oferirea de stimulente conditionale, programul le creeaza parintilor saraci obiceiul de a-si aduce copiii la gradinita in fiecare zi, indiferent de vreme, de dispozitia copiilor, de distanta sau de alte indatoriri pe care parintii le-ar putea considera mai importante in acel moment.
anxietate, depresie si chiar abandon scolar In completarea sa, Diana Simon, psihoterapeut in cadrul Centrului Stelutelor, centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc, infiintat de Asociatia M.A.M.E., a vorbit despre impactul psihologic pe care bullying-ul il poate avea asupra copiilor bolnavi.
Educatia si sanatatea copiilor nostri si a tuturor copiilor din Romania ar trebuie sa fie una dintre prioritatile noastre.
Ministerul Sanatatii condamna campania contra vaccinarii copiilor (Autor: ... Ministerul Sanatatii condamna in cei mai duri termeni campaniile iresponsabile impotriva vaccinarii copiilor. ... Apelul Ministerului Sanatatii catre parinti este de a respecta calendarul de vaccinare ROR pentru sanatatea copiilor.
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
Aproximativ 70% dintre copiii cu varste intre 1-3 ani din tara noastra consuma alimente nepotrivite varstei lor, iar numarul copiilor supraponderali care nu au implinit inca varsta de patru ani creste constant, arata studiile..
Raportul National al Copiilor si Tinerilor 2014). Toate aceste probleme au legatura cu alimentattia copiilor, iar alimentatia sanatoasa reprezinta un factor important in preventia lor.
Recent s-a deschis prima clinica de nutritie din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor, KiloStop Junior in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a persoanelor publice.
Andrei Pippidi, Universitatea din Bucuresti, fost presedinte al Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice prof. ... Dan Mohanu, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti conf. dr Sergiu Nistor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", presedinte al ICOMOS Romania dr.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou" ... Cred ca vom rezolva si problema palmaresului, pentru ca trebuie sa vedem cum va fi noua Universitatea Craiova.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
John Mack de la Universitatea Harvard. ... Allen Hynek, seful departamentului de astronomie de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois, si timp de 20 de ani consultant OZN al Air Force. ... McDonald, cercetator principal fizician la departamentul de stiinte ale atmosferei, de la Universitatea din Arizona.
John Mack de la Universitatea Harvard. ... Allen Hynek, seful departamentului de astronomie de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois, si timp de 20 de ani consultant OZN al Air Force. ... McDonald, cercetator principal fizician la departamentul de stiinte ale atmosferei, de la Universitatea din Arizona.
"Intr-o zi, m-am uitat intr-o revista, am vazut o fotografie cu Universitatea Cambridge si am spus ca vreau sa ajung acolo. ... Mi-a dat de inteles ca daca nu reuseam sa intru la Universitatea Cambridge, nu era mare lucru.
Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive.
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian"
google-analytics.com