Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (3.97 secunde)
Parohiile din toata tara au realizat numeroase proiecte dedicate tinerilor si copiilor, unele dintre ele au construit spatii destinate acestora, cluburi, ateliere.
Sambata, 13 mai, incepand cu orele 9:30, la Cursa Copiilor McDonald's, vor lua startul din Piața Constitutiei, toti copiii cu varste cuprinse intre 0-13 ani, fiecare categorie de varsta si gen va avea start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. ... Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
Afectiunea pe care atat de multe familii dispuse sa adopte o pot oferi copiilor abandonati este elementul central de care acestia din urma au nevoie pentru o dezvoltare armonioasa din punct de vedere emotional, dar si fizic, fiind cunoscut faptul ca privarea de afectiune in primii ani de viata duce la o dezvoltare cerebrala redusa.
Are un MBA ca bursier la CEU Business School si un Exchange Progam in SUA si, de aproape zece ani, a ales sa se dedice cauzei copiilor supradotati din Romania.
Agentia isi propune sa garanteze copiilor care frecventeaza centrul, toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii si doreste sa dea glas acestor copii care de cele mai multe ori devin ''invizibili'' sau sunt uitati.
Usoare sau mai grave, imbolnavirile specifice sezonului rece fac parte negresit din viata copiilor nostri. ... Vaccinul antigripal este recomandat copiilor de la 6 luni, gravidelor, adultilor si varstnicilor.
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
In ciuda faptului ca se cunosc aceste realitati, se constata inca deficiente in indeplinirea atributiei de monitorizare si analiza a situatiei copiilor din unitatea administrativ teritoriala, inclusiv a celor cu parinti plecati la munca in strainatate.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Implicarea parintilor in viata scolara si legatura acestora cu performatele copiilor . ... Astazi doresc sa va adresez cateva cuvinte referitoare la un subiect important, dar de multe ori neglijat, acela al implicarii parintilor in viata scolara si a legaturii acestora cu performantele copiilor.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Biologul Walter Seinfeld, seful catedrei de Biologie Marina de la Universitatea Arturo Prat, dupa ce a vazut imaginile micutului umanoid a spus ca ar putea fi eventual o specie necunoscuta de maimuta, dar cel mai sigur era un avorton uman.
In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard. ... Licentiata in economie si matematica la Colegiul Wellesley, Ioana Petrescu are un masterat si un doctorat in economie obtinute la Universitatea Harvard din Statele Unite.
In toata aceasta perioada am participat la mai multe stagii de pregatire in centre academice din intreaga Europa, amintind printre altele Universitatea Central-Europeana de la Budapesta, Universitatea din Amsterdam, Universitatea din Turku-Finlanda, Universitatea din Leeds-Marea Britanie.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Curtea de Apel Bucuresti a suspendat decizia prin care Universitatea Craiova era exclusa din fotbal, dar gruparea din Banie risca sa fie dezafiliata din nou, scrie realitatea.net.
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
Un moment aniversar, care a fost onorat cum se cuvine de Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, cea care duce mai departe traditia a ceea ce insemna economia academica.
google-analytics.com