Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (7.91 secunde)
Un program complex de educatie si culturalizare a celor mai tineri spectatori reuneste peste 50 de evenimente dedicate copiilor, parintilor si educatorilor, dar si profesionistilor din domeniul teatrului pentru copii.Timp de o saptamana, acestia sunt invitati sa urmareasca productiile programate â€" o selectie diversificata de spectacole de teatru dramatic, liric, teatru-dans, pantomima sau spectacole senzoriale pentru bebelusi, sustinute de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari â€" si sa participe la evenimentele conexe propuse anual de Teatrul Ion Creanga:
In fiecare an, MIKO organizeaza unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor, in special celor care traiesc in centrele sociale, pentru a sarbatori Ziua Internationala a Copilului.
Sigur, cam pe nimeni nu intereseaza atragerea copiilor spre citit, nici pe profesori, nici pe parinti, si de ce ar fi copiii mai prejos? ... Mai sunt si parintii, care citind dau un exemplu copiilor, stiut fiind faptul ca, in mod normal, copiii tind sa imite comportamentul adultilor.
01 - 12 aprilie 2013 -organizarea intalnirilor pentru informarea si consilierea parintilor copiilor din gradinita care vor fi cuprinsi, in anul scolar 2013 - 2014, in invatamantul primar.
Unul dintre subiectele de care suntem cu totii constienti, dar caruia nu ii acordam suficienta atentie este acela al copiilor institutionalizati.
Astfel, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret ii invita pe copii la cea de a treia editie a "Festivalului Copiilor". ... Si in Parcul Cismigiu au loc o serie de evenimente care sunt dedicate copiilor.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala impotriva exploatarii copiilor prin munca", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop infernului copiilor uitati!" pe care o puteti citi in continuare.
Aceasta recomandare este absolut necesara in cazul copiilor si varstnicilor, care prezinta pericolul deshidratarii severe. ... In cazul copiilor este necesara izolarea acestora la domiciliu de la primele simptome pentru a nu raspandi boala in colectivitatile scolare din care fac parte sau in spatiile de joaca.
Drepturile copiilor pacienti. ... Peste tot se vorbeste despre importanta deosebita a copiilor in societate si orice natie care se doreste a fi de succes acorda atentia cuvenita copiilor. ... Cu toate acestea, in Romania exista o legislatie clara care prevede drepturile copiilor. ... Fragilitatea copiilor este atat fizica, dar si emotionala.
- Salvati Copiii considera ca tehnologia utilizata in mod sigur si constructiv poate reprezenta o sansa spre dezvoltarea copiilor aflati in situatii de risc sau care se confrunta cu dificultati de integrare sociala, iar proiectul Logopedia vine in intampinarea acestor nevoi.
Ce beneficii aduce inotul copiilor tai? Studiile arata ca inotul este o activitate care stimuleaza dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, cu multiple implicatii pozitive pentru sanatate.
Europarlamentar-Parlamentul European Strasbourg/Bruxelles Perioada 2004-2007 Functia sau postul ocupat • Primar al municipiului Oradea • Vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania • Vicepresedinte al Federatiei Administratiilor Locale din Romania • Membru supleant in COR, Comisiile CONST si EDUC (2006 -2007) • Cadru didactic, profesor universitar la Universitatea Agora, Facultatea de Stiinte Economice (2005 - prezent),profesor universitar la Universitatea Oradea,Fac de Stiinte Economice, profesor universitar Universitatea D.Cantemir Bucuresti(2010-prezent) Activitati si responsabilitati principale:
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Echipa fanion a oltenilor, Universitatea, a fost prima formatie romaneasca de club care, dupa Revolutie, a inrolat un jucator strain: ... A urmat o infuzie de jucatori straini in campionatul romanesc, inclusiv la Universitatea.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii. ... Universitatea - Ceahlaul 1-0.
Jiul - Universitatea 1-2. ... Universitatea a dominat jocul, iar incercarile timide ale gazdelor au fost "rapuse" de o defensiva olteneasca solida si un joc de contraatac foarte bun. ... La capatul a doua asemenea contraatacuri, Universitatea a marcat doua "boabe", ambele de aplaudat!
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii.
- 11 mai, de la ora 19:00 - Calatorie in lumea filmuluisi a musicalului - Sala Mare a Palatului National al Copiilor Star Wars, Titanic, The Godfather, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Schindler's List, West Side Story, Le fantome de l'Opera, Evita, Notre-Dame de Paris, South Pacific - sunt doar cateva dintre celebrele teme din filme care vor fi cantate de solistii Operetei bucurestene.
google-analytics.com