Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (3.02 secunde)
Problema copiilor trebuie sa reprezinte o preocupare pentru intreaga societate.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia din aceasta saptamana voi vorbi despre un subiect care ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi si anume drepturile copiilor.
Magda Marincovici) Virusul rujeolei poate slabi sistemul imun al copiilor o perioada de trei ani, dupa vindecarea bolii, si nu intre 1 si 2 luni, cum stiam pana acum, demonstreaza un studiu realizat la Universitatea Princeton (SUA), insistand asupra importantei vaccinarii copiilor contra rujeolei.
Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). Studentul Anului din America de Nord, nivel universitar â€" Madalina Vlasceanu (Universitatea Rochester, SUA). Studentul Anului din America de Nord, nivel post-universitar â€" Carla Baricz (Universitatea Yale, SUA).
Prin vocea directorului executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj (DGFP), Silviu Dumitru, ANAF a anuntat in urma cu doua zile ca ii va executa pe toti cei care in decursul anilor au patronat clubul de fotbal Universitatea Craiova, lasind in urma datorii de zeci de miliarde de lei catre bugetul de stat.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment. ... La adresa mentionata functiona SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA Craiova SA.
Un an de studii la Universitatea Cambridge din Marea Britanie il costa pe studentul oltean intre 9.054 si 21.954 de lire sterline, la care se adaugau 10.000 de lire sterline pentru cazare.
Universitatea Oxford. ... - Abilitatile lor nu par sa fie limitate in acelasi in mod in care sunt limitate abilitatile maimutelor sau ale copiilor, a explicat cercetatorul care a coordonat acest experiment. ... Steve Davis, un cercetator de la Universitatea Oregon State, afirma:
Municipiul Craiova are un nou primar al copiilor de la sfarsitul saptamanii trecute. ... 50 de mici consilieri si-au exprimat votul sambata, in Sala Mare a Primariei Craiova, pentru a desemna persoana care va ocupa functia de primar al copiilor, pentru urmatorii doi ani.
Comisia pentru libertati civile de la Parlamentul European a examinat luni modalitatile prin care UE poate combate abuzul sexual asupra copiilor si pornografia infantila.
Efectele internetului asupra copiilor si tinerilor sunt alarmante. ... Potrivit unui studiu prezentat de reprezentantii Centrului pentru Protectia Online impotriva Exploatarii Copiilor (CEOP), in cadrul conferintei cu tema "O lume in schimbare:
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
intarzierea diagnosticului (prezentarea in stadii inaintate c‚nd sansele de vindecare sunt reduse), lipsa de continuitate in asigurarea unor medicatii specifice (datorita fluctuatiilor pe piata medicamentului in Romania), deficitul de personal in sectiile de oncologie-pediatrica, bariere administrative la accesarea in timp util a unor investigatii si terapii de specialitate, lipsa de continuitate in ingrijirea de specialitate pentru adolescentii si tinerii care implinesc 18 ani pe parcursul bolii, lipsa unui sistem de suport psiho-social coordonat si cuprinzator - conform standardelor europene pentru asistenta copiilor cu cancer.
Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Festivitati de deschidere a anului universitar 2014-2015 vor avea loc miercuri in Capitala la Universitatea Politehnica, Scoala Nationala de Studii Politice și Administrative, Academia de Studii Economice, Universitatea din București și Universitatea de Știinte Agronomice si Medicina Veterinara.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse.
"Ne place sa jucam fotbal si vrem sa jucam la Universitatea Craiova, apoi la Real Madrid sau Barcelona", asta a fost concluzia "smulsa" ... "Toata familia suntem trup si suflet pentru Universitatea.
Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
google-analytics.com