Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (2.78 secunde)
Mihai Viteazul a revenit la Universitate, dar nu sunt bani pentru amenajarea Pietei. Cele patru statui de la Universitate au facut astazi drumul inapoi de la Parcul Izvor la Piata Universitatii.
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii. ... Oricata neincredere ar fi in societate, in universitate este altceva.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Magistrala 5 a metroului bucurestean va cuprinde tronsonul Drumul Taberei - Universitate si Universitate - Pantelimon. In prima faza vor fi date in folosinta cele 13 statii de pe tronsonul Drumul Taberei - Universitate:
Oprescu amana cu doua luni termenul de finalizare a parcarii de la Universitate VEZI CUM ARATA ACUM Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi, cu prilejul vizieti pe santierul de la Universitate, ca lucrarile la parcarea subterana vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii mai 2012.
O strada din Bucuresti se inchide Restrictia de circulatie se aplica datorita lucrarilor care au inceput la magistrala 5 de metrou (Drumul Taberei - Universitate). ... Magistrala 5 a metroului bucureștean va cuprinde tronsonul Drumul Taberei - Universitate și Universitate - Pantelimon.
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. ... Afirmatia mea a fost ca reforma trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a declarat, sambata, ca Banca Europeana de Investitii a aprobat o transa de 370 milioane de euro pentru tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Zgribuliti de frig, la o temperatura de minus cateva grade Celsius, am vazut doi caini care stateau cuminti intr-un cos, la un stand din cadrul targului de la Universitate.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... Apartine de comuna Bretcu."Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate!
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... "Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate!
Matusa mea a lucrat ani de zile ca secretara in universitate, a vazut si auzit atat de multe la viata ei despre aceste manevre ilegale.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... Il puteti gasi pe Florin Chise la targul de la Universitate toata luna decembrie.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
"Tramvaiul va circula doar intre Ford si Universitate. Ca sa aiba unde sa intoarca, vom face la Universitate o bucla temporara.
Pasajul va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate si va fi prevazut cu spatii pentru cafenea, magazine, dar si pentru spectacole. ... Pasajul, care va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate, va fi prevazut cu cate 2 iesiri/intrari cu scari si lifturi pentru fiecare intersectie.
Magistrala 5 de metrou, tronsonul Universitate - Pantelimon, va avea 9 statii, acestea fiind construite la o distanta de aproximativ 500 de metri intre ele.
google-analytics.com