Cautare

61943 de rezultate pentru "universitarii din nou la putere" (6.29 secunde)
Dunga de la elasticul chilotilor opozitiei Intr-o societate cu nuielele bine prinse in snop, opozitia e chestia aia la care te uiti cand nu mai pricepi ce bazaie puterea.
Adrian Nastase numara parlamentarii care separa opozitia de putere La mai putin de o luna pana la inceperea sesiunii Parlamentului, in care social-democratii intentioneaza sa depuna motiunea de cenzura populara, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, face calcule si numara, pe blogul personal, alesii care ar mai trebui sa se alature demersului opozitiei de a darama Guvernul Boc.
Victor Ponta, la ceas de bilant:
Geoana ia in calcul formarea unui nou partid. Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a revenit, potrivit unor surse bine informate din partid, la ideea sa de acum cateva luni de a-si lansa propria formatiune, in prezent el fiind in pregatiri febrile pentru eveniment.
Motorul V10 ce dezvolta 560 CP, evacuarea „racing“, un kit exterior complet nou, sasiu sport si coborât cu 40 mm si jantele Lumma Design impresionante de 21” sunt doar câteva detalii ce caracterizeaza noul CLR 500 RS.Tunerul Lumma Design continua modificarea vehiculelor premium prin adaugarea în colectie a spectaculosului BMW CLR 500 RS, varianta care se bazeaza pe BMW M5.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare prima parte.
Oamenilor le plac amintirile din copilaria celor puternici. ... In biografia mea scrie ca m-am nascut la Bazargic, in anul 1938, pe 19 mai. ... De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase. ... PSD clameaza sus si tare ca guvernarea ii revine de drept, iar Alianta "D.A.” anunta la randul ei ca va forma un Guvern.
Mircea Geoana a fost preocuparea noastra a tuturor, nu doar a celor din PSD, ci si a celor din PNL, in 2009. ... cum sa facem sa castige, sa nu greseasca, sa nu mearga la Vantu, sa nu greseasca la dezbateri.
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
 Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania.
Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu. ... Spre deosebire de patima politica a colegilor de la Bucuresti, democratii bihoreni abordeaza problema referendumului mult mai rational si cu o oarecare detasare.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. ... Viteza lor maxima atinge valori record, iar tehnologiile folosite la realizarea lor sunt premiere pe plan mondial.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale. Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura.
Fostului presedinte Ion Iliescu i-au fost comunicate, fara pic de mila fata de starea sanatatii precare (ca doar omul a trecut din durere de inima in durere de inima din cauza partidului iubit care, prin oameni ca Geoana si Mitrea, basca Nastase, i-a scapat printre degete), care ii sunt invinuirile in dosarul mineriadei din iunie 1990.
Fostului presedinte Ion Iliescu i-au fost comunicate, fara pic de mila fata de starea sanatatii precare (ca doar omul a trecut din durere de inima in durere de inima din cauza partidului iubit care, prin oameni ca Geoana si Mitrea, basca Nastase, i-a scapat printre degete), care ii sunt invinuirile in dosarul mineriadei din iunie 1990.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Pentru mine, la fel ca si pentru majoritatea colegilor mei, lucrurile sunt extraordinar de grave. ... Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sunt cateva lectii pe care le inteleg eu din aceasta lupta:
Cand Traian Basescu a dat liber serviciilor secrete la organizarea statului paralel, adica a unei conduceri ilegitime, din umbra, a tarii, nu si-a inchipuit ca atunci cand monstrul va creste se va repezi sa-l devoreze chiar si pe el.
google-analytics.com