Cautare

61943 de rezultate pentru "universitarii din nou la putere" (5.73 secunde)
Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament. ... Senatorii si deputatii PNL, PSD si PC nu vor participa la lucrarile plenurilor si nici la lucrarile comisiilor.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
O conferinta internationala OZN la Florenta (Autor:
Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.
Dar se pare ca la fel ca alti confrati celebri, Marele Will depindea de droguri. Este ceea ce au relevat cercetatorii sud-africani dupa ce au analizat pipele gasite in gradina dramaturgului la Stratford-Upon-Avon si in terenurile din jur.
Guvernul a evaluat 102 locatii, in special din Transilvania, pentru o noua centrala nucleara, iar studiul realizat, care a fost secretizat pentru a evita speculatii imobiliare si "nemultumiri sociale" ale angajatilor din sistem, arata ca pot fi construite reactoare cu putere totala de 2.000-3.000 MW.
Puteti citi in continuare a opta parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Si PD-l mai are o identitate de dreapta prin faptul ca face parte din grupul popularilor in Parlamentul European.
EXPLICATII INDIVIDUALE SI INVATARE (se refera la caracteristicile persoanei si la influenta invatarii si modelelor familiale) A1. ... • Indivizii invata sa actioneze violent prin experienta directa a expunerii la violenta; ... • Invata sa foloseasca violenta pentru a obtine ceea ce doresc de la persoanele semnificative din viata lor;
Hainele rosii pot da senzatia de vivacitate si putere, dar si pe cea de conflict, agresiune. ... Din aceasta cauza ar trebui folosit doar pentru a sublinia ceva si nu ca si culoare principala.
Publicistul Octavian Stireanu a scris un eseu despre puterea fara margini a celor aflati la putere azi, in Romania - mutantii celor 20 de ani de la revolutie. Eseul este intitulat "Putere fara glorie" si il puteti citi in continuare.
Ce parere aveti de directorul unei intreprinderi de stat care a denigrat ajutorul Ungariei, care ne-a pus la indemina pompe de performanta fara pretentii materiale, spunind ca fabrica lui are destule pompe.
"Despre Opozitie, pe intelesul Puterii" Asist cu mare interes in ultima perioada la un fenomen ciudat: pervertirea fara precedent de catre actuala Putere a termenilor, conceptelor si principiilor cu care lucram in spatiul politic, in mesajul public.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Ministrul a criticat opozitia ca incita la violenta si incearca sa speculeze acest moment pentru a ajunge la putere.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Ministrul a criticat opozitia ca incita la violenta si incearca sa speculeze acest moment pentru a ajunge la putere.
"Am participat la sedinta de azi (n.r. ieri) a Biroului Permanent al PD, la Bucuresti, unde a fost acceptata inscrierea mea", a confirmat Dorel Onaca noua sa culoare politica.
Desi in legislatura trecuta introducerea votului uninominal pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor a fost un esec la dezbaterile pentru revizuirea Constitutiei, Coalitia guvernamentala si Opozitia, reprezentata aici de PSD, incearca separat sa preia initiativa schimbarii sistemului electoral.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri ca PSD si PD-L sunt partide care nu suporta doua cicluri de opozitie, mentionand ca in functie de formarea viitorului guvern, oamenii partidului ramas in opozitie vor migra catre formatiunile ajunse la putere.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
google-analytics.com