Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.15 secunde)
Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase.
A construit biserica manastirii Curtea de Arges.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru; el a fost chemat mai inainte de ceilalti, si pentru acest motiv, grecii ii acorda supranumele de protocletul;
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate. ... Impreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul.
Un tanar a fost agresat de un minor in Ploiesti. Acesta a fost injunghiat de adolescent pentru ca a refuzat sa-i dea bani.
Un tanar a incercat sa intre in sediul politiei din Targu Jiu cu certificatul verde al altcuiva. Barbatul a imprumutat documentul de la un prieten, pentru a-si lua cazierul judiciar, insa politistii l-au prins.
Viata lumii si a Romaniei e tumultuoasa, freamata de evenimente. In gazetele de azi se scriu multe: ... despre atentatele - de rigoare - din Irak; despre necazurile Uniunii Europene si - pe cale de consecinta - frisoanele din tarile aspirante de la Dunarea de Jos;
Un tanar marocan este suspect in cazul uciderii cu salbaticie a celor doi studenti de la facultatea de medicina din Iasi. Barbatul ar fi coleg de scoala cu victimele. El este cautat acum de autoritati. Si exista suspicinea ca a avut un complice.
Regina Elisabeta a II-a a fost in pericol chiar in ziua de Craciun. Politistii au retinut un tanar inarmat, care intrase in incinta castelului Windsor cu un plan diabolic impotriva reginei.
Doresc in mod sincer ca lucrurile sa mearga ceva mai bine si de aceea merita recompensati macar cu un raspuns. ... deosebirea e ca nivelul mediu de trai aici este de zece ori mai mic ca in tarile occidentale;
Seful DIICOT va fi chemat in Parlament pentru a oferi explicatii dupa ce un tanar a murit si alti 17 au ajuns la spital din cauza consumului de droguri in timpul Festivalului SAGA din Bucuresti, organizat in weekendul 4-5 iunie. Cererea a fost depusa astazi la Comisia de Aparare.
L-am votat pe Traian Basescu, dar, marturisesc, am fost incantat de suspendarea sa. Pentru Romania, suspendarea unui presedinte si referendumul care-i urmeaza reprezinta un precedent sanatos. Un referendum s-ar cere pe la jumatatea oricarui mandat. ... Ce sanatoasa ar fi fost o astfel de suspendare dupa Mineriade!
Un tanar din Eforie Nord a murit in incendiu, in timp ce incerca sa-si salveze vecinii din casa in flacari. Cand a vazut locuinta batranilor cuprinsa de foc, barbatul nu a mai stat pe ganduri si a intrat sa-i salveze.
Un tanar din Brasov s-a aruncat, aparent din senin, in fata unei masini. Momentul a fost surprins pe camera de bord a soferului care l-a evitat in ultimul moment.
Un tanar a fost atacat, intr-o statie de metrou londoneza, de 20 de indivizi inarmati cu sabii ninja, cutite si macete.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
Un adolescent a fost gasit carbonizat in curtea Gr. Scolar Electronica, din Capitala Un tanar a fost gasit carbonizat, in aceasta dimineata, in jurul orei 7:00, in curtea Gr. ... Tanarul era legat cu sarma de maini si de picioare, dar si in jurul gatului.
Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier. Fara tratament, persoanele atinse de talasemie mor.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
google-analytics.com