Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (3.65 secunde)
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. ... Motiveaza femeile sa-si etaleze latura seducatoare cu ajutorul fustelor midi, cusute chiar de el, cu o croiala impecabila si un material de calitate.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni". A venit la Spitalul "Bagdasar-Arseni" cand avea jumatatea stanga a corpului paralizata, cu neputinte grave de vorbire. Si toate aceste cumplite necazuri i se trageau de la un creier defect.
Gheorghe Florescu, cel care detine firma Delicatese Florescu, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu mai multe sortimente de cafea si dulciuri nemaipomenite.
Un bebelus, donator de organe imediat dupa nastere (Autoare: Magda Marincovici) Teddy este cel mai tanar donator de organe din Regatul Unit. Condamnat la moarte din cauza unei malformatii congenitale, Teddy a decedat la mai putin de doua ore dupa venirea pe lume.
Un tanar a cazut de la etajul 2 al unui bloc din Navodari. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Constanța au fost alertați sa intervina luni dimineața dupa ce un barbat a cazut de la etajul doi al unui bloc din Navodari.
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a intrat intentionat cu masina de mai multe ori intr-un alt autoturism, dupa un conflict in trafic.
Un tanar in varsta de 39 de ani, proaspat eliberat din inchisoare, a refuzat sa iasa din Penitenciarul Gaesti. Politistii au fost nevoiti sa intervina pentru a-l scoate din celula.
Un tanar in varsta de 27 de ani a murit, luni, dupa ce a fost prins sub un tractor, in localitatea Avram Iancu, judetul Bihor.
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor. ... La sosirea ambulantei, tanarul a devenit agresiv si i-a amenintat pe salvatori cu un cutit, iar politistii au fost nevoit sa il impuste.
• In judetul Giurgiu, politistii il cerceteaza pe un tanar de 23 de ani din comuna ilfoveana Vidra, acuzat ca a prejudiciat bugetul de stat cu peste 3 milioane de lei.
Substantele etnobotanice au devenit un adevarat cosmar pentru un tanar de 22 de ani din Iasi! ... Cativa trecatori ingroziti de comportamentul lui au sunat la 112. A fost nevoie de o armata de politisti si de jandarmi ca sa il stapaneasca pe tanarul turbat din cauza drogurilor.
Un tanar de 25 de ani a murit cu zile, dupa ce a fost diagnosticat gresit. Cand si-au dat seama ca sufera de apendicita, medicii au amanat interventia, pentru ca doctorul care trebuia sa-l opereze iesise din tura.
Un tanar de 21 de ani, din Sebes, a murit dupa ce a lovit in plin un sens giratoriu. Momentul impactului devastator a fost surprins de camerele de supraveghere. Din cauza vitezei excesive, tanarul sofer a pierdut controlul volanului si s-a izbit de rond.
Un tanar de 23 de ani a fost retinut dupa ce a amenintat cu moartea doua colege de clasa de la o scoala post liceala din Galati. Scandalagiul avea la el si un spray lacrimogen.
Un tanar de 28 de ani a murit pe masa de operatie dupa ce suferise o banala fractura. Desi toate analizele au fost facute, nu a reiesit faptul ca aceasta ar fi suferit de vreo boala care sa ii interzica administrarea anestezicului.
Un tanar de 23 de ani a murit, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina pe care o conducea pe DN 1D a lovit un copac de pe marginea drumului, apoi a fost proiectata inapoi pe carosabil.
opt oameni au murit si 14 au fost raniti in noaptea de joi spre vineri de un tanar care a deschis focul la intamplare intr-un sat situat la 60 de km de Belgrad. ... Atacatorul, un tanar de 21 de ani, a fost prins dupa cateva ore.
Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a fost strivit de o poarta de fotbal. Angajatii primariei din localitate au fost cei care au mutat cadrul metalic pentru petrecerea dedicata zilei comunei.
google-analytics.com